ÇAĞRI OTOMOTİV
Akyazı Aktaş Sürücü Kursu

Kuzuluk Postoğlu Aquapark Sezonu Açtı

11-07-2017 17:50:48 - İLANLAR
Kuzuluk Postoğlu Aquapark Sezonu Açtı

Akyazı ve Kuzuluk un gözdesi haline gelen Kuzuluk Postoğlu Aquapark yaz sezonunu açarak hizmete başladı

Sakarya’nın iş sağlığı ve güvenliği alanında köklü kuruluşu olup, önümüzdeki günlerde Akyazı’da şubesini açacak olan İSG Park Ortak Sağlık Güvenlik Birimi  Kuzuluk Postoğlu Aquapark’ı ziyaret etti. Yüzme havuzu bulunan işletmelerin özellikle çocuklar için güven ve hijyen değerlerine dikkat etmesi gerekiyor. İspark İş sağlığı ve güvenliği ekipleri Aquapark’ı en ince noktasına kadar inceledi. Kuzuluk Aquapark yapılan denetimler sonucu hijenik ve güvenli bir işletme olarak tam not aldı. İspark İş güvenliği ekipleri,  evimiz dahi bütün işyerlerinde  olabilecek acil durumlar belirlenmeli ve bu olaylarla ilgili müdahale, mücadele, ilk yardım ve tahliye yöntemleri hazırlanarak, havuzun ve havuza gireceklerin hijyen konularına uymaları gerektiğini belirtti.
 
İspark İş Sağlığı ve Güvenliği Uzmanı Burhan Onat " Bu tarz işletmelerde en çok karşılaştığımız durumlar mantar vb bakteri üremesi ve bulaşması olarak karşımıza çıkıyor bu konuda önerilerimizi dikkate alarak giyinme kabinleri ve kişisel eşya dolapları bakteri ürememesi adına ilaçlatıldı. İş güvenliği talimatlarımız yıllık çalışma planlarımız hazırlanıp kendisine teslim edildi. " dedi
 
İSG Park Ortak Sağlık Güvenlik Birimi Genel Müdürü Tamer Bekler " İş güvenliğinin artık zorunluluk olmaktan çıkıp bir kültür haline dönüşmesi yolunda halkımıza elimizden geldiğince bilgilendirme çalışması yapıyoruz. Ben ve firmamızda çalışanlar Akyazı'da doğdu. Akyazı ilçesine elimizden geldiğince hizmet etmek istiyoruz. Bu sebeple ada caddesinde hem iş güvenliği danışmanlığı vereceğimiz hem kişisel koruyucu donanım ve iş ekipmanlarının satışını yapacağımız ikinci işletmemiz  bu ay içerisinde faaliyete geçecektir" ifadelerini kullandı
 
 
8 YILDIR GÜVENLE HİZMET VERİYORUZ
8 yıldır Akyazı’da güvenle hizmet veren Akyazı'nın ilk aquaparkı olduklarını söyleyen işletme Sahibi Tuna Becit " Akyazı'ya ilk aqua parkı özelliğini taşıyan havuzumuz Akyazıya 8 yırldır hizmet vermekte. Avrupa standartlarında hazırlanan Havuzumuz özellikle hijyen ve güvenlik açısından Marmara’nın sayılı havuzlarından. Sağlık bakanlığı tarafından düzenli periyotlarla denetlenen ve düzenli alınan numunelerle 8 yıldır Akyazılılara güvenle hizmet veriyor. Halkımızın gösterdiği ilgiden dolayı teşekkür ederiz " dedi.
 
Akyazı ve Kuzulukta hayatınızı Değiştirecek Bir Yenilik Hizmetinizde. Artık bu sezonda yeni Gözdenin Kuzuluk Aquapark. Doğal Güzelliklerin içinde Yeşilin Her tonunun bir şiir gibi serildiği Kuzuluk Aquapark’ta Ailenizle Birlikte Doyasıya Eğleneceksiniz.
 
Çocuklarınız da güvenle yüzebileceği çocuk yüzme havuzu Kuzuluk Aquapark’ta. Bu Fırsatlar Çok Uzak değil yanı Başınızda. Kuzuluk Aquapark Davet Etmesi Bizden Eğlenmesi Sizden.
 
Kuzuluk Aquapark
0535 725 44 09 - 0264 437 93 55
Kaplıcalar Cad. Postoğlu Kaplıca Camii Yanı Kuzuluk Akyazı  Sakarya
Kuzuluk Postoğlu Aquapark Sezonu Açtı
Kuzuluk Postoğlu Aquapark Sezonu Açtı
Kuzuluk Postoğlu Aquapark Sezonu Açtı
Kuzuluk Postoğlu Aquapark Sezonu Açtı
Kuzuluk Postoğlu Aquapark Sezonu Açtı
Kuzuluk Postoğlu Aquapark Sezonu Açtı

YORUM YAZ

ADINIZ SOYADINIZ:
YORUMUNUZ:
En popüler bebek isimleri belli oldu
1 / 15
İstanbul Outlet

YAZARLARIMIZ

   

EN ÇOK OKUNANLAR

EN ÇOK YORUMLANANLAR

AKYAZI HABER

Arşiv Haber Arama

Networks