Çetinler Kereste İnşaat Akyazı
Toprak Turizm

Hüseyin Yazıcıdan Mesaj

28-03-2019 17:17:22 - İLANLAR
Hüseyin Yazıcıdan Mesaj

Cumhuriyet Mahallesi Muhtar adayı Hüseyin Yazıcı’dan birlik olma mesajı.

Değerli Mahalle Sakinlerimiz, Çok Kıymetli Komşularımız 
 
Hayatımızın en özel köşesi olan, doğup büyüdüğümüz bu topraklarımızda milli geleneklerimizi sürdürdüğümüz,  iyi ve kötü günde beraber olduğumuz, cemiyetlerimizde ve bayramlarımızda buluştuğumuz,  camilerimizde cemaat, okullarımızda veli olduğumuz, komşuluk değerlerimize sahip çıktığımız Cumhuriyet Mahallemize ve İnsanlarımıza selam olsun. 
 
Mahallemizi temsil etmek için, insanlarımızla ve kurumlarımızla kalite değerlerimizi artırmak için, daha fazla göz önünde, daha sosyal, daha etkili hizmetlerimiz için, vizyon sahibi güçlü bir mahalle için 31 Mart yerel seçimlerinde Mahallemizden Muhtar adayı olarak huzurunuza çıkıyoruz. 
 
Mahallemizin Fiziki şartları, lokasyon konumu, insan kalitesi veeğitim gücüyle,   iyi bir organizasyon yeteneği olan, temsil gücü olan, yenilikçi bir anlayışla, Yeni dönemde yeni umutlar, yeni projelerle üstün hizmetler getirmek istiyoruz. 
 
Mahallemiz 3 ana cadde ve 100 sokaktan oluşan, 4000 nüfusu, 2600 seçmeni, 1.150 hane sayısı ile İlçemizde üçüncü büyük Merkez Mahalle Konumundadır.  Eğitim kurumları, Kamu kurumları, Dini tesisleri ve Esnaflarımızla mahallemiz şehrimizin en değerli yerleşim alanıdır. Mahallemiz bizlere yeni komşular getirmiş, yeni dostluklar kazandırmıştır. 
 
Doğduğumuz bu topraklara, insanlarımıza ödün borcumuz var diyerek,Gelin Birlik Olalım, Gelin Gücümüze Güç Katalım. Gençlerimizle, Kadınlarımızla, Büyüklerimizle Mahallemizde Dayanışmayı Artıralım...
 
İhtiyacımız Olan Tek Şey;  Biraz İlgi, Biraz Bilgi, Birazda Sevgi diyoruz... 
 
Birikimlerimiz, Tecrübelerimiz ve Ekibimizle,Gönülden Çalışacağız, Gönüller Kazanacağız…
 
Seçimlerin dostluk çerçevesinde tamamlanmasını, Ülkemiz ve Milletimiz için hayırlar getirmesini temenni ediyor. Tüm muhtar adaylarına başarılar diliyorum.
 
 HÜSEYİN YAZICI
 CUMHURİYET MAHALLESİ MUHTAR ADAYI
.
Hüseyin Yazıcıdan Mesaj
Hüseyin Yazıcıdan Mesaj

YORUM YAZ

ADINIZ SOYADINIZ:
YORUMUNUZ:
Serdivan'da iki genci vurmuştu, yakalandı
1 / 15
Yakıcı Garden

YAZARLARIMIZ

   

EN ÇOK OKUNANLAR

EN ÇOK YORUMLANANLAR

AKYAZI HABER

Arşiv Haber Arama

Yakıcı Garden