Bilal Soykan ve Osman Karaoğlan ve Hasan Akcan, HASAN YAZICI
ÇAĞRI OTOMOTİV
Batakköylü Düğün Salonu

Hastane Mahallesi Muhtar Adayı Ahmet Çelik

10-12-2018 10:41:50 - İLANLAR
Hastane Mahallesi Muhtar Adayı Ahmet Çelik

Akyazı'nın en önemli yerleşim yerlerinden olan Hastane Mahallesi'nde sevilen esnaf Ahmet Çelik 'Muhtarlık' seçimlerinde adaylığını açıkladı.

Mahalli seçimler yaklaşırken muhtarlık için adaylıklar açıklanmaya devam ediyor. Son olarak Akyazı'nın en önemli yerleşim yerlerinden biri olan Hastane Mahallesi'nde Ahmet Çelik muhtarlık için adaylığını açıkladı. 
Yarışa değil hizmet için yola çıktığını söyleyen Çelik, mahallenin sorunlarını çok iyi bildiğini, çözüm için hizmet edeceğini söyledi. 
 
Çevresinden gelen talepler üzerine aday olduğunu kaydeden Çelik,  mahalle halkına eşit şekilde hizmet edeceğini vurguladı. Çelik; "Mahallemizin her köşesi evimiz gibi olacak. Mahallemizin sorunlarının hızlı çözümü için mücadele edeceğim. Yardımların herkesin vicdanının kabulleneceği şekilde dağıtımını sağlayacağım. Eğitim çağındaki çocuklarımıza yardımcı olacağız. İnternet ödevleri için gerekli olan yazılı dökümanları öğrencilerimize muhtarlık olarak ücretsiz basacağız. Özellikle düşkün mahalle sakinlerinin yanında olacağız. Yaşlılarımızı hatırlayıp sorunlarıyla ilgileneceğiz. Mahallemiz adına açılan derneğimize yardım sağlayacağız." dedi.
Seçimlerin belirleyici olsa da gelip geçici olduğunu anlatan Ahmet Çelik, seçim yarışının adil, saygı ortamında, kırgınlık olmadan yapılması temennisinde bulunarak çıkan karara saygı duyulmasını dileğinde bulundu. 
 
1972 yılında Akyazı Hastahane mahallesinde dünyaya gelen evli ve 4 çocuk babası olan Çelik, eğitimini Akyazı lisesinde tamamlayarak, 1995 yılından bu yana market işletmeciliği yaptığını belirtti.
Hastane Mahallesi Muhtar Adayı Ahmet Çelik
Hastane Mahallesi Muhtar Adayı Ahmet Çelik
Hastane Mahallesi Muhtar Adayı Ahmet Çelik

YORUM YAZ

ADINIZ SOYADINIZ:
YORUMUNUZ:
Başkan Yüce bu sözlerle veda etti
1 / 15
İstanbul Outlet

YAZARLARIMIZ

   

EN ÇOK OKUNANLAR

EN ÇOK YORUMLANANLAR

AKYAZI HABER

Arşiv Haber Arama

Green Garden