İNOĞLU YAPI ÇELİK PREFABRİK YAPILAR
Akyazı Aktaş Sürücü Kursu

Fatih Mahallesi Muhtar Adayı Murat Mangıroğlu

29-03-2019 10:55:00 - İLANLAR
Fatih Mahallesi Muhtar Adayı Murat Mangıroğlu

"Mahallemizi örnek mahalle yapacağız"

Akyazı Fatih Mahallesi Muhtar Adayı Murat Mangıroğlu, mahalleyi her konuda örnek bir mahalle yapabilmek için yola çıktığını belirterek seçmenlerinden destek istedi.

Fatih Mahallesi Muhtar Adayı Murat Mangıroğlu, yaklaşan seçimler öncesi çalışmalarını sürdürüyor.

Tek tek kapı kapı evleri dolaşan Mangıroğlu, mahalleliden desteklerini istedi. Aynı zamanda dertlerini ve sorunlarını dinleyen Mangıroğlu kazandığı takdirde tekrardan kapı kapı dolaşıp bütün sorunlara el atacağını belirtti. Kazandıktan sonra ortalıkta gözükmeyen bir kenara çekilip oturan muhtarlardan olmayacağının sözünü verdi. Seçim çalışması esnasında nasıl aktif ise seçimden sonra daha aktif daha enerjik daha pratik daha hızlı bir şekilde devam edeceğini belirtti. Mahallesi için geziler, piknikler, sosyal aktiviteler düzenleyeceğini gençler ile birlikte maçlara gideceğini her zaman gençlerin yanında olacağını söyledi.

Mahallelilerle bir araya gelerek projelerini anlatan Mangıroğlu, mahallede doğup büyüdüğü için mahallenin sorunlarını yakından bildiğini ve çözümlerle yola çıktığını söyledi.

Seçmenin dürüst, şeffaf, sözüne sadık, vaatlerini yerine getiren, yerine getiremeyeceği vaatleri vermeyen, vatandaşların hakkını yemeyen, yedirmeyen, daima halktan ve halkından yana tavır koyan, her zaman kendisinden hesap sorulmasını isteyebilecek kadar alnı açık, cesur, geçmişi temiz, kişilikli, yetenekli, girişimci ve işinin ehli bir muhtar istediğini anlatan Mangıroğlu; "

Bütün bunları bilen ve kabul eden bir kişi olarak muhtarlık görevine talibim. Seçtiğiniz takdirde, bende muhtarınız olarak sizlere layık olmaya çalışacağım. Çalınması gereken her kapıyı çalacak ve mahallemizi her konuda örnek bir mahalle yapabilmek için çok çalışacağız. Mutlu, huzur dolu ve aydınlık yarınlar için el ele gönül gönüle Fatih Mahallesi için güzel günlere diyor, hepinizin desteğini istiyorum" diye konuştu.

Murat Mangıroğlu kimdir?

21.09.1972 tarihinde Akyazı Fatih Mahallesi’nde dünyaya gelen Murat Mangıroğlu İlk, orta ve lise eğitim hayatını Akyazı’da tamamladı. 24 yıllık evli olan Mangıroğlu, 10 yıldır Fatih Mahallesi’nde olan Mangıroğlu Otomotivin işletmeci olarak esnaflık yapıyor. Doğdu günden bu güne Fatih Mahallesi’nde ikamet ediyor.

.
Fatih Mahallesi Muhtar Adayı Murat Mangıroğlu
Fatih Mahallesi Muhtar Adayı Murat Mangıroğlu
Fatih Mahallesi Muhtar Adayı Murat Mangıroğlu
Fatih Mahallesi Muhtar Adayı Murat Mangıroğlu
Fatih Mahallesi Muhtar Adayı Murat Mangıroğlu

YORUM YAZ

ADINIZ SOYADINIZ:
YORUMUNUZ:
Otomobilde ceset bulundu
1 / 15
Yıldız Oyun Gezegeni

YAZARLARIMIZ

   

EN ÇOK OKUNANLAR

EN ÇOK YORUMLANANLAR

AKYAZI HABER

Arşiv Haber Arama

10 K Grup