10 K Grup
Toprak Turizm

Efecan Tanzim Satış Dev Açılışa Hazırlanıyor

09-01-2023 14:24:47 - İLANLAR
Efecan Tanzim Satış Dev Açılışa Hazırlanıyor

Akyazı'nın en büyük toptan ve perakende meyve ve sebze tanzim satış noktası Efecan Tarım, ürün çeşitliliğini arttırarak büyüyor. Efecan Tarım, açık bakliyat ve temel gıda ürünlerinde iddialı fiyatlarla dev açılışa hazırlanıyor. 
 
3 yıl önce Akyazı'da açtıkları tanzim satış noktasında taze sebze ve meyveleri en uygun fiyatlarla Akyazılılara ulaştıran Efecan Tarım, kısa sürede ilçenin en büyük toptan ve perakende meyve ve sebze tanzim satış noktası oldu.
 
En uygun fiyat garantisiyle doğal sebze ve meyveleri, direk tüketiciyle buluşturan Efecan Tarım büyümesini sürdürdü. 
 
Restoran, lokanta, cafe, catering firmaları, oteller gibi işletmeler ile vatandaşlar için  günlük taze sebze ve meyveleri temin ederek her zaman toptan fiyatına perakende satış yapmayı ilke edinen Efecan Tarım, Akyazı'da büyüme noktasında yeni bir adım daha attı. 
 
Ürün gamına açık kuru bakliyat ve temel gıda ürünlerini  ekleyen Efecan Tarım bu ürünleri uygun fiyat garantisiyle spot fiyatla Akyazılılara sunacak. 
 
 
Fiyat ve kalite bakımından başarılı performans kaydeden Efecan Tarım, çok yakında Ömercikler Mahallesi'nde sebze ve meyvenin yanı sıra açık bakliyat ve temel gıda ürünlerinde iddialı fiyatlarla dev açılışa hazırlanıyor. 
 
Firma yetkilisi İrfan Başboğa ; "Sebze ve meyvede bahçe ve tarla fiyatına söz verdik.  Şimdi insanların bu ekonomik krizde zorlanıp da alamadığı ürünleri temel gıda, kuru bakliyat ürünlerini toptan ve spot fiyattan perakende de satış yapacağız. Akyazı halkına bunu taahhüt ediyoruz" dedi.
.
Efecan Tanzim Satış Dev Açılışa Hazırlanıyor
Efecan Tanzim Satış Dev Açılışa Hazırlanıyor
Efecan Tanzim Satış Dev Açılışa Hazırlanıyor

YORUM YAZ

ADINIZ SOYADINIZ:
YORUMUNUZ:
PFDK Sakaryaspor'un cezasını açıkladı
1 / 15
İstanbul Outlet

YAZARLARIMIZ

   

EN ÇOK OKUNANLAR

EN ÇOK YORUMLANANLAR

AKYAZI HABER

Arşiv Haber Arama

10 K Grup