ÇAĞRI OTOMOTİV
Toprak Turizm

Doğu Karadeniz Turu

05-08-2018 00:39:09 - İLANLAR
Doğu Karadeniz Turu

14-19 Ağustos tarihleri arasında yapılacak olan Doğu karadeniz turumuz için başvurular başlamıştır.

Düzenlenen tur kapsamında 14 agustos başlayacak gezide;

Sinop

Samsun

Ordu

Trabzon

Uzungöl

Rize

Ayder

Batum  19 ağustos ta  sona erecek.

Üstelik 4 gece konaklama, 4 sabah kahvaltası, 4 akşam yemeği, seyehat sigortası, rehberlik , ulaşım ve araç içi ikramlar ÜCRETE DAHiL!!

 Düzenlemiş olduğumuz Doğu Karadeniz gezisine Gidiş-Dönüş Tüm masraflar için 800 TL ödeyerek katılabilirsiniz. Çocuk, genç, yaşlı, herkesi Karadeniz turumuza bekliyoruz. Yerinizi ayırtmak için geç kalmayın!!!

 

REZERVASYON

Telefon 1: 0(531)366 20 66

 

Gezi Programı

14 agustos 2018 akşamı saat 22:00'de Konuralp İlkokulu Önünden Hareket

 

- 1. Gün

 

Sabah saat 08:00 gibi sinop  ulaşıyoruz.alacağımız  kahvaltının (EKSTRA) ardından sinop cezaevini gezecegız.ardından samsuna dogru yola cıkacagız. Samsun bandırma vapurunu gezdıkten sonra ordu teleferige gececegız (ekstra) gunun sonunda akcaabattaki otelimize dogru yola cıkacagız. Otelde alacagımız akşam yemeginin ardından serbest zaman yapıp dinlene bilirsiniz.

 

2 gun

 

16 agustos sabahı kahvaltımızın ardından rehberimizle buluşup Trabzon Ayasofya Camii, Atatürk Köşkü (Sürmene Manastırı Tadilattan Dolayı Kapalı). Ardından Sürmeneye geçip sürmene bıçakları turumuzun ardından Uzungöl'deki otelimize doğru yola çıkıyoruz. Otelimize yerleştikten sonra akşam yemeğine kadar serbest zaman veriyoruz. Akşam 20:00'da akşam yemeğimizide canlı karadeniz müzikleri eşliğinde alıyoruz.

 

3 . Gün

 

Sabah 08:00 yapacağımız kahvaltının ardından saat 09:00'da rizeye dogru hareket edecegiz. Dokuma fabrikasına ugrayarak dokuma tezgahlarını görüp alış veriş yapma sansınız olacak. Ardından öglen yemegi için rizenin ünlü yemegi kurufasulye tadına bakma sansınıs olacak.yemeğin ardından Çay fabrikası ziyareti daha sonra Aydere dogru yola cıkıyoruz fırtına vadısınde isteğe bağlı raftın veya zıplany yapabilirsiniz(ekstra) ardından  küçük minibüslerl tertemiz havasıyla doya doya  yayla ve şelaleleri gezeceksiniz(ekstra 25 tl) .yayla turumuz bittikten sonra otelimize doğru yola çıkıyoruz. Akşam yemeğinin ardından serbet zaman yapıp ayderin güzelliklerini görebilirsi.isteğe bağlı olarak ayderde canlı müzik programına katılabilirsiniz(ekstra 25)

 

- 4  Gün

 

Sabah saat 9:00'da alacağımız açık büfe kahvaltıdan sonra saat isteğe bağlı olarak Batum yada karagöl  turuna çıkacağız(ekstra)  turumuzun ardından Otelde akşam yemeğini alacağız. Ardından serbet zamanımız olacak

 

-5.gün

 

Ayderdeki otelimizde alacağımız açık kahvaltıdan sonra saat 08:00'de dönüş yoluna çıkıyoruz. Sakarya dönüş yapıyoruz.

 

Ücrete dahil olan hizmetler: 4 gün sabah kahvaltısı-4 gün akşam yemekleri 4 gece konaklama, ulaşım, rehberlik, seyehat sigortası,

 

Dahil olmayanlar: Zilkale ve benzeri yaylaları için kiralanacak özel araç ücretleri-Batuma yada karagöle gecilirse ulaşım ucreti. öğlen yemekleri-özel harcamalar

 

Not: turumuz yol ve zaman durumuna göre değişiklik gösterebilir.

YORUM YAZ

ADINIZ SOYADINIZ:
YORUMUNUZ:
Avukata saldıran sanıklara 10 yıl ceza
1 / 15
İstanbul Outlet

YAZARLARIMIZ

   

EN ÇOK OKUNANLAR

EN ÇOK YORUMLANANLAR

AKYAZI HABER

Arşiv Haber Arama

Turgay Usta (Akgün Restoran)