Bilal Soykan ve Osman Karaoğlan ve Hasan Akcan, HASAN YAZICI
Çetinler Kereste İnşaat Akyazı
Batakköylü Düğün Salonu

Delegelerimiz En Doğru Adayı Seçecektir

17-11-2018 11:05:43 - İLANLAR
Delegelerimiz En Doğru Adayı Seçecektir

Selçuk Yaşar, Akyazı’da bulunan delegelerimizin ilçemiz için en hayırlısını seçeceklerini düşünüyor...

Yaklaşan temayül öncesi konuşan Aday Adayı Yaşar, “Akyazı’da bulunan delegelerimizin ilçemiz için en hayırlısını seçeceklerini düşünüyor; kendilerinden şahsım için destek istiyorum” dedi.

Akyazı Belediye Başkan Aday Adayı Selçuk Yaşar, temayül yoklaması öncesinde açıklamalarda bulundu. AK Parti Genel Merkezi tarafından delegelerin fikrine her dönemde önem gösterildiğini belirten Yaşar, “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde 2001 yılında kurulmuş olan AK Parti’mizin bugünkü başarılarında teşkilat mensuplarının fikirlerine değer verilmesi önemli rol oynamıştır. Her seçim öncesi gerçekleştirilen temayül yoklamaları, teşkilatımızı diri tutuyor. Delegelerimizin fikrinin genel merkezimiz tarafından önemsendiğini biliyoruz” diye konuştu.

“Gönüller Yapmaya Geldik”

Selçuk Yaşar, Pazar yapılacak günü olan temayül yoklamasına ilişkin de “Biz Akyazı’da gönüller yapmaya geldik. Aday adayı olduğum günden itibaren gerek partililerimiz gerek vatandaşlarımız tarafından şahsıma gösterilen yoğun ilgiden çok memnunum. Tüm aday adaylarımızın birbirini kırmadan, kardeşçe yürüttüğü çalışmalar neticesinde bir temayül yoklamasına gidiyoruz. İlçelerimizdeki delegeler, ilçe belediyelerimiz ve büyükşehir belediyesi ile ilgili görüşlerini bu vesile ile genel merkezimize bildirecekler. Akyazı’da bulunan delegelerimizin de bu doğrultuda ilçemiz için en hayırlısını seçeceklerini düşünüyor; diğer aday adaylarına başarılar diliyorum. İlçe delegelerimizden şahsım için destek isterken her birine ayrı ayrı teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Delegelerimiz En Doğru Adayı Seçecektir

YORUM YAZ

ADINIZ SOYADINIZ:
YORUMUNUZ:
Bekirpaşa kavşağında kaza
1 / 15
BELLONA

YAZARLARIMIZ

   

EN ÇOK OKUNANLAR

EN ÇOK YORUMLANANLAR

AKYAZI HABER

Arşiv Haber Arama

Green Garden