Bilal Soykan ve Osman Karaoğlan ve Hasan Akcan, HASAN YAZICI
Çetinler Kereste İnşaat Akyazı
Toprak Turizm

Cumhuriyet Mahallesi Muhtar Adayı Hüseyin Yazıcı

23-02-2019 17:38:15 - İLANLAR
Cumhuriyet Mahallesi Muhtar Adayı  Hüseyin Yazıcı

Akyazı Cumhuriyet Mahallesi Muhtar Adayı Hüseyin Yazıcı, birikimleri ve tecrübeleriyle mahalle halkının hizmetine talip olduğunu söyledi.

1976 yılında Cumhuriyet Mahallesi'nde doğduğunu belirten Hüseyin Yazıcı; "43 yıl komşularım ve halkımızla beraber oldum. Cumhuriyet ilkokulu Müdürü Merhum Zeki Yazıcı'nın oğluyum. Sakarya Üniversitesi  Emlak Yönetimi ile Muahsebe Bölümü mezunuyum. Eğitimime devam ediyorum. Açık Öğretim Fakültesi Medya İletişim öğrencisiyim" dedi.
 
Şehirde 15 yıldır Akyazı Emlak olarak  emlak işletmeciliği yaptığını ve ilçenin ilk ve tek radyo istasyonu Akyazı FM'in sahibi olduğunu anlatan Hüseyin YAZICI, hakkında şu bilgileri verdi; "Halk Eğitim Merkezi Emlak Danışmanlığı usta öğreticisiyim. Akyazı Belediyesinde organizasyon ve sunuculuk yapıyorum. Akyazı Belediyesi Toplu Konutlar Satış Müdürlüğü yaptım. Halen sahibi olduğum  Radyo Akyazı’da Radyo Programcılığı yapıyorum. Radyo Televizyon Meslek Birliği (RATEM) üyesiyim,
 
TRT Genel Müdürlüğü ve RTÜK Radyo Televizyon Üst Kurulu daveti ile Ankara’da  radyo, televizyon, diksiyon ve spikerlik eğitimi aldım. As Akyazı Spor Yönetim Kurulu Üyeliği görevinde bulundum. 
 
Sakarya Emlakçılar Meslek Odası Yönetim Kurulu Üyesi olarak hizmete devam  etmekteyim. 2014 Yerel Seçimlerinde muhtar adayı oldum. Üç aday arasında halkımızın desteği ile  yüzde 42 oranda 900 ’den fazla oy aldım."
 
Mahallesinde hizmet odaklı çalışmalar yapmak istediğini ve hizmet için aday olduğunu vurgulayan Hüseyin Yazıcı; "Gönülden çalışacağız. Gönüller kazanacağız. Birikimlerim, tecrübelerim, kişiliğimle mahallemizde halkımızın hizmetine talibim. Yeni dönemde daha etkili, daha sosyal, daha özverili, daha girişken olacağız" diyekonuştu.
.
Cumhuriyet Mahallesi Muhtar Adayı  Hüseyin Yazıcı
Cumhuriyet Mahallesi Muhtar Adayı  Hüseyin Yazıcı

YORUM YAZ

ADINIZ SOYADINIZ:
YORUMUNUZ:
Ölüm onu market alışverişinde yakaladı
1 / 15
Murat Optik

YAZARLARIMIZ

   

EN ÇOK OKUNANLAR

EN ÇOK YORUMLANANLAR

AKYAZI HABER

Arşiv Haber Arama

Akgün Restoran