Bilal Soykan ve Osman Karaoğlan ve Hasan Akcan, HASAN YAZICI
YÖNYAP YAPI
Batakköylü Düğün Salonu

Büyük Birlik Partisinden Sag Duyu Çagrısı

26-02-2019 19:51:09 - İLANLAR
Büyük Birlik Partisinden Sag Duyu Çagrısı

Büyük Birlik Partisi Akyazı Belediye meclis üyesi adayı Diş Hekimi Levent Serdar basın açıklaması yaptı.

Büyük Birlik Partisi Cumhur ittifakında yer alan bir partidir. Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı desteklemiştir. 
 
31 Mart’taki Yerel seçimler de 30 büyük şehirde Cumhur ittifakının içinde yer almıştır. Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanlığın da Cumhur ittifakı adayı Ekrem Yüce beyi desteklemektedir.  Sakarya’da ki diğer ilçeler de ise belediye Başkan adaylarımızla Büyük Birlik Partisi olarak 31 Martta ki seçimde yer almaktayız. Akyazı Belediye Başkan adayımız Naim Yolcu beydir. 
 
Dürüst, güvenilir, tertemiz, Çalışkan siyasi olarak kirlenmemiş genç bir kadro ile hizmete talip olduk.  Devletin ve vatanın bekası söz konusu olduğunda duyarlılığımız tartışmaya açılmayacak kadar nettir. Siyasi ihtiraslar içinde olarak oy devşirmek için bölücü yıkıcı örgütlerin siyasi temsilcileri yada dış güçlerin siyasi taşeronları ile hiç bir zaman iş birliği yapmadık. 
 
 
Önceliğimiz Milletimiz ve Devletimiz olmuştur.  
 
Milleti; Bölücü, ayrıştırıcı söylemlerin karşısındayız, siyasi nezaket ve karşılıklı anlayış  ile hareket ediyoruz. Diğer siyasi parti temsilcilerinde bu sağduyu ile hareket etmelerini bekliyoruz. Akyazımıza faydalı işler yapacağımızı katkı sağlayacağımızı da biliyoruz. Bizler Cumhur ittifakının ruhuna sahibiz. Yani Vatanımızın bölünmez bütünlüğünü, Devletimizin bekasını ve Milletimizin menfaatlerini her şeyin üstünde  tutuyoruz. 
 
 
Bizlerin farkı, bu konuda ki samimiyetimiz! 
 
Bizlerin farkı, şahsi menfaatlerimizi ön planda tutmamız. Bizlerin farkı, koltuk sevdası ile hareket etmememiz. Bizlerin farkı, oy kaygısı içerisinde olmamamız. Bizlerin farkı, Allahtan başkasına minnet etmememiz.
Çünkü neye minnet ederseniz ona hizmet edersiniz. Yani bizler yanımız da durduğu diye hiç  bir beşere de minnet etmeyiz. Biz ancak Hakka minnet duyarız. Hakka minnet duyan Hakkın rızası ile hareket eder. Halka hizmet eder. Hakkaniyetle hareket eder, işi ehline verir. Ve her bir zerrenin hesabı sorulacağını bilir.  
 
 
Bu vesile ile Akyazımız da seçime giren Tüm siyasi partilere ve onların değerli adaylarına başarılar diliyoruz. 
 
Kamuoyuna saygıyla duyurulur.
 

YORUM YAZ

ADINIZ SOYADINIZ:
YORUMUNUZ:
Bekirpaşa kavşağında kaza
1 / 15
Murat Optik

YAZARLARIMIZ

   

EN ÇOK OKUNANLAR

EN ÇOK YORUMLANANLAR

AKYAZI HABER

Arşiv Haber Arama

UB Group