Bilal Soykan ve Osman Karaoğlan ve Hasan Akcan, HASAN YAZICI
İNOĞLU YAPI ÇELİK PREFABRİK YAPILAR
Toprak Turizm

BBP Meclis Üyesi Adayı Levent Serdar

20-02-2019 15:23:08 - İLANLAR
BBP Meclis Üyesi Adayı Levent Serdar

özümüz millet sözmüz hizmet RAHMAN ve RAHİM OLAN ALLAH’IN ADIYLA

26 yıllık parti geçmişi olan fakat üstlendiği misyon tarihin derinliklerine uzanan kutlu bir davanın temsilcisi olduğumuz için gururluyuz, huzurluyuz. Âlemlerin Rabbi olan Allah bizleri doğru yola ulaştırsın ve bu yoldan ayırmasın.
 
Bu davanın sancaktarlarından olan Şehit Muhsin Yazıcıoğlu başta olmak üzere Türk İslam Ülküsü için mücadele etmiş herkesi minnetle yâd etmek istiyorum.
 
Siyaseti bu kutlu davanın hayata geçirilmesi için bir araç gibi görüyoruz. Bu yüzden seçim sonuçlarından daha ziyade duruşumuzu ve tarafımızı ortaya koymak için bu çatı altında bir aradayız.
 
Yoksa siyasi rant, ihale, makam ve mevki elde edip koltuk sevdalısı olma gibi niyetlerle hareket edecek olsaydık. Davamızın değerlerini göz ardı eder. Emperyalist sistemin ve onların taşeronları olan terör örgütleriyle bağlantısı olanlarla iş birliği yapıp oy devşirmeye çalışırdık.
 
Öyle olsaydı milliyetçiyim, İslamcıyım diyen birileri gibi komünistim, ateistim diyenlerin ittifakında bizleri de görürdünüz.
 
Bizim derdimiz seçim kazanmak değil, Hak ile birlikte olmak. Çünkü Hak ile birlikte olan gerçek manada kazanmış ve kurtuluşa ermiş olur.
 
31 Mart yerel seçimlerine de bu ilkelerin doğrultusunda hazırlanacağız. Üstlendiğimiz davanın temsil sorumluluğu ile hareket edeceğiz.
 
Halkımız bize teveccüh gösterir ve başarılı sonuçlar almamıza vesile olursa. Hakka olan minnetimizle hak ve adalet ile hareket edeceğiz. Sessiz kitlelerin sesi olacağız. Çünkü bizlerin, minnet edeceğimiz kişiler ve kurumlar yok. Görmezden gel, siyaset bunu gerektiriyor, sesini çıkartma diyenlere itibarımız da yok.
 
Belediye meclisini işlevsel hale getireceğiz.’ Kabul edenler etmeyenler kabul edilmiştir’ diye geçiştirmelere göz yummayacağız. Neyi, niye kabul ettiğini bilmeyenler gibi koltuk işgal etmeyeceğiz. Halk adına milletimiz adına temsil yetkisi neyi gerektiriyorsa o şekilde bir duruşumuz olacak.
 
Hizmetin halkımıza en etkin ve verimli şekilde ulaşa bilmesi için katkı sağlayacağımız gibi yeni projelerimizle Akyazı’mızı daha yaşana bilir ve modern bir şehir yapmak adına çok çalışacağımızın da sözünü veriyoruz, tüm Akyazılı vatandaşlarımızı sevgi ve saygı ile selamlıyor esenlikler diliyoruz.
 
Bu vesile ile diğer Siyasi Partilere ve onların değerli adaylarına çalışmalarında başarılar dilerim. 31 Mart Yerel seçimlerinin ülkemize ve milletimize hayırlar getirmesini Yüce Allah’tan niyaz ederim.
 
DT. Levent SERDAR
.
BBP Meclis Üyesi Adayı Levent Serdar

YORUM YAZ

ADINIZ SOYADINIZ:
YORUMUNUZ:
Bekirpaşa kavşağında kaza
1 / 15
İstanbul Outlet

YAZARLARIMIZ

   

EN ÇOK OKUNANLAR

EN ÇOK YORUMLANANLAR

AKYAZI HABER

Arşiv Haber Arama

Green Garden