YÖNYAP YAPI
Batakköylü Düğün Salonu

Akyazı Belediye Başkanlığı Aday Adayı Mehmet Onat

20-11-2018 16:57:25 - İLANLAR
Akyazı Belediye Başkanlığı Aday Adayı Mehmet Onat

AK Parti'den Akyazı Bel.Baş.için aday adayı olan Mehmet Onat"Birliğimizin göstergesi bir temayül gerçekleştirdik. Akyazı’mız için hayırlı olsun” dedi

Mahalli İdareler Seçimleri için 5-16 Kasım'da belediye başkan aday adayı başvurularını alan AK Parti'de temayül yoklaması geçen hafta sona erdi.
 
Yoğun katılımın olduğu temayül yoklaması sonrası delegelere teşekkür eden Akyazı  aday adayı Mehmet Onat ; Temayül yoklamasına gösterdiğiniz ilgi alaka ve şahsıma verdiğiniz destek için sonsuz teşekkür eder, sonuçların Akyazımıza ve AK Partimize hayırlı olmasını dilerim.” dedi.
 
Onat,“Kurulduğu günden bu yana yüce milletimizin oyları ile Türkiye’de iktidarın ve istikrarın sembolü haline gelen AK Parti, aynı zamanda halkımızın dertleri ile hemhal olabilme şerefine de nail olmuştur. İşte AK Parti’nin başarısının ve istikrarının temel sebebi tam da budur. Önümüzdeki en yakın hedefimiz; 31 Mart Yerel Seçimleri’dir. Sıkılmadık el, girilmedik gönül , çalınmadık kapı,durmadan ve yorulmadan çalışacağız. AK Sevda’yı önce Akyazıda sonra da Türkiye’de 2023, 2053, 2071 ufuk çizgisi doğrultusunda, sönmek bilmeyen bir hizmet aşkıyla ilerletmeye ve yükseltmeye devam edeceğiz. Buradan altını çizerek ifade etmek istiyorum ki; vakit Akyazı vakti, vakit Türkiye vaktidir.”

YORUM YAZ

ADINIZ SOYADINIZ:
YORUMUNUZ:
Sokak köpeği altın ve paraların olduğu çantayı böyle götürdü
1 / 15
Yıldız Oyun Gezegeni

YAZARLARIMIZ

   

EN ÇOK OKUNANLAR

EN ÇOK YORUMLANANLAR

AKYAZI HABER

Arşiv Haber Arama

Networks