ÇAĞRI OTOMOTİV
Akyazı Aktaş Sürücü Kursu

Adem Kansu Kuzuluk Topçusırtı Mahallesi Muhtar Adayı olduğunu Açıkladı

14-01-2019 16:52:41 - İLANLAR
Adem Kansu Kuzuluk Topçusırtı Mahallesi Muhtar Adayı olduğunu Açıkladı

Kuzuluk Topçusırtı Mahallesi Muhtar Adayı Adem Kansu, mahalleyi daha güzel bir noktaya taşımak ve sorunları çözmek için yola çıktığını söyledi.

Muhtarlığa aday olduğu Kuzuluk Topçusırtı Mahallesi'nde doğan büyüyen ve yaşamını sürdüren Kuzuluk Belediyesi'nden emekli 1959 doğumlu  Adem Kansu, muhtar adaylığını açıkladı. Seçim çalışmalarına başlayan Kansu, ev ve iş yerlerini ziyaret ederek mahallelilere projelerini anlattı.

Yerel yönetimlere hakim bir muhtar adayı olduğunu ifade eden Kansu; "

Geçmişten bugüne bana verilen hiçbir görevden kaçmadım. Tüm yaptığım ve yapacağım çalışmalar mahallemin geleceği içindir. Herhangi bir görevim olmadığı halde elimi taşın altına koyarak birçok çalışma yaptım. Sizlerden topladığım imza ile mahallemizi iki koldan yönetmek için emek verdik ve emeğimizin karşılığını aldık. Evlerimizde kullanılmayan ilaçları toplayarak ihtiyaç sahiplerine dağıttım. İsrafı önlediğimiz gibi ihtiyaç sahiplerini de mutlu ettik. Akyazı İlçe Tarım Müdürü hocamızın eğitimi ile Arıcılık kursu açtık ve yaklaşık olarak 40 mahalle sakinimizi mezun ettik. Mahallemizde bulunan 2 camimizin altında hanımlarımıza özel dikiş ve Kur-an’ı Kerim kursu eğitimi devam etmektedir. Bunlarında takipçisiyiz. Aşılama ve budama kursu açmayı da hedeflemekteyiz. Mahalle sakinlerimizi bu konuda bilinçlendirerek, sertifika sahibi yapacağız" dedi.

"İŞİ EHLİNE VERİN"

Her zaman mağdurun yanında olduğunu anlatan Topçusırtı Mahallesi Muhtar Adayı Adem Kansu, sözlerini şöyle sürdürdü; "

Mahalle sakinlerimize örnek olmaya adayım. Her çağırdığınızda yanınızda olmaktan şeref duyarım. Mahallemize neler kazandırabileceğimi sizlerle istişare ederek bulacağız. Öğretmenler başta olmak üzere mahallemizde ki bilirkişilerden ihtiyar heyeti kuracağız. Onlara danışarak mahallemize en iyi hizmeti vermeye çalışacağız.  Her kesimin öneri ve istekleri doğrultusunda mahallemize sahip çıkacağız. Mahallemizde ki yol, su ve elektrik gibi aksaklıların Belediye nezdinde takipçisi olacağız. Oylarınız çok değerli, boş sözlere itibar etmeyin ve işi ehline verin. Arkanızdan keşkeleriniz olmasın, hizmetin sınırı yoktur.  Çıkmış olduğumuz bu yolda siz değerli mahalle sakinlerimizin desteklerini beklerim. Rabbim yar ve yardımcınız olsun."

Adem Kansu Kuzuluk Topçusırtı Mahallesi Muhtar Adayı olduğunu Açıkladı

YORUM YAZ

ADINIZ SOYADINIZ:
YORUMUNUZ:
Restoranı kurşunladılar
1 / 15
Yakıcı Garden

YAZARLARIMIZ

   

EN ÇOK OKUNANLAR

EN ÇOK YORUMLANANLAR

AKYAZI HABER

Arşiv Haber Arama

Turgay Usta (Akgün Restoran)