Akyazı Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Aylık Olağan ve 2024 Kesin bütçe, 2025 yılı Tahmini bütçe görüşmeleri ile Meclis Toplantısı yapıldı.
Akyazı Ticaret ve Sanayi Odası'nın (ATSO) yeni başkanı Sadi Ömercikoğlu'na hayırlı olsun ziyaretleri devam ediyor.
ATSO, Yönetim Kurulu Başkanı Z. Şinasi Bayraktar’ın vefatı dolayısıyla acılarını paylaşan tüm üyelerine ve vatandaşlara bir teşekkür mesajı yayımladı.
Akyazı Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Başkanı Zafer Şinasi Bayraktar, dualarla son yolculuğuna uğurlandı.
Akyazı Ticaret ve Sanayi Odası olağan meclis toplantısı yapıldı. Meclis toplantısı Akyazı Gıda OSB'nin son durumu ile odanın çalışmaları görüşüldü.
Akyazı Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Başkanı Z. Şinasi Bayraktar, Muhtarlar Günü dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.
Akyazı Ticaret ve Sanayi Odası ile Akyazı Ticaret Borsası işbirliğiyle ilçede bulunan 600 öğrenciye okul kıyafeti yardımı yapıldı.
Akyazı Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) kadın kuaförleri ile güzellik salonlarına ilişkin yeni kararın bakanlıktan odaya iletildiğini bildirdi.
Bayraktar'dan İSO ikinci 500 listesine giren firmalara tebrik
Akyazı Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) 7. Meslek Komitesi aylık olağan Meslek Komite toplantısını Sunparadise Alümınyum'da gerçekleştirdi.
Akyazı Ticaret ve Sanayi Odası'nda (ATSO) imalat ve sanayi sektörlerinin oluşturduğu 7. Meslek Komitesi aylık olağan toplantısını gerçekleştirdi.
ATSO, Güneş Enerji Sistemlerinin yaygınlaştırılması için üyelerine yönelik eğitim çalıştayını Akyazı Ticaret Borsa'sında gerçekleştirdi.
Akyazı Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Başkanı Z.Şinasi Bayraktar, Sakarya'nın 2023 yılı ihracat rakamlarını değerlendirdi.
Akyazı Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Başkanı Z. Şinasi Bayraktar, Sakarya ve Türkiye'nin 11 aylık ihracat rakamlarını değerlendirdi.