ÇAĞRI OTOMOTİV
Toprak Turizm

SUBÜ Eğitim Komisyonu Akyazı'da Toplandı

29-07-2020 20:52:00 - EĞİTİM
SUBÜ Eğitim Komisyonu Akyazı'da Toplandı

Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi Eğitim Komisyonu Başkanı Rektör Yardımcısı Prof.Dr. Sinan Serdar ÖZKAN başkanlığında Akyazı’da toplandı.

Hardal Burger Akyazı
Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi Eğitim Komisyonu Başkanı Rektör Yardımcısı Prof.Dr. Sinan Serdar ÖZKAN başkanlığında Akyazı’da toplandı. Toplantıya Komisyon üyeleri  Doç.Dr.Fatih SÖNMEZ (Pamukova MYO Müdürü )ve Dr.Öğretim Üyesi İsmail GÜMÜŞ (Sakarya MYO Müdürü), Akyazı Sağlık Hizmetleri MYO Müdürü Dr.Öğretim Üyesi Aydın ŞENOL ve Akyazı SHMYO   Müdür Yardımcısı Mükremin ÜZER, Yönetim ve Organizasyon Bölüm Başkanı Ersin KALKAN , Tıbbi Hizmetler ve Teknikler Bölümü Başkanı Dr.Öğretim Üyesi Fatma CEVAHİR, Fizyoterapi Bölümünden Cansu KESKİN, İlk ve Acil Yardım Bölümünden Funda EROL katıldı. 
2020-2021 Öğretim Yılı; Sağlık Kurumları İşletmeciliği 50 Öğrenci, Sağlık Turizmi İşletmeciliği 50 Öğrenci, Tıbbi Laboratuvar Teknikleri 40 Öğrenci, İlk ve Acil Yardım 40 Öğrenci, Fizyoterapi 40 Öğrenci kontenjanı ile öğrenci alımına başlayacak olan, Akyazı Sağlık Hizmetleri MYO’da okutulacak derslerin belirlenmesi ve gerekli hazırlıkların yapılması için devam eden çalışmaları tamamladı. Toplantıda derslerin güncel ve değişen şartlara uygun olarak sürekli gözden geçirilmesi kararı alındı.
Akgün Restoran Çorba
SUBÜ Eğitim Komisyonu Akyazı'da Toplandı
Akgün Restoran Çorba
SUBÜ Eğitim Komisyonu Akyazı'da Toplandı

YORUM YAZ

ADINIZ SOYADINIZ:
YORUMUNUZ:
PFDK Sakaryaspor'un cezasını açıkladı
1 / 15
BELLONA

YAZARLARIMIZ

   

EN ÇOK OKUNANLAR

EN ÇOK YORUMLANANLAR

AKYAZI HABER

Arşiv Haber Arama

10 K Grup