Çetinler Kereste İnşaat Akyazı
Toprak Turizm

Paris Ortaokulu Sakarya 2.si Oldu

11-05-2016 15:53:29 - EĞİTİM
Paris Ortaokulu Sakarya 2.si Oldu

Akyazı Paris Ortaokulu Olimpiyat Yarışmalarında büyük bir başarıya imza attı

Hardal Burger Akyazı

Akyazı Paris Ortaokulu 8.Sınıf öğrencileri Adapazarı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından organize edilen ADAMAT Olimpiyat Yarışmalarında büyük bir başarıya imza attı. 

 

44 Okul, 176 öğrencinin katıldığı yarışmalarda Paris Ortaokulunu Matematik Öğretmeni Levent Kaya danışmanlığında Efsanur Yılmaz, Elif Buse Kadeş, Muhammet Kadir Çıtlak, Ömer Batın Öztürk, Türkan Başol temsil etti.  8/C öğrencisi Efsanur Yılmaz Sakarya 2.si oldu.

 

Paris Ortaokulunu temsil etmekten dolayı gurur duyduğunu dile getiren Efsanur Yılmaz “ Öğretmenlerime, İdarecilerime ve özellikle Levent hocama çok teşekkür ediyorum” dedi.

 

Matematik Öğretmeni Levent Kaya “ Başta bizi destekleyen İdarecilerime ve velilerimize teşekkür ediyorum. Geçen seneki başarımızı Sakarya’da tekrarlamış olmak gurur verici.” dedi.

 

Okulun her dalda birinci olmaya devam edeceğini belirten Paris Okul Müdürü Emin Akbayrak, Okul Müdür Yardımcısı Tahsin Yılmaz ve 8/C Sınıf Öğretmeni Mustafa Ulusan ise “ Gurur Duyduk. Paris Ortaokulu her dalda birinci olmaya devam edecektir. Çalışmalarımızın sonucunu alıyoruz, almaya devam edeceğiz” dedi

UB Group
Paris Ortaokulu Sakarya 2.si Oldu
Güven Yapı
Paris Ortaokulu Sakarya 2.si Oldu
Paris Ortaokulu Sakarya 2.si Oldu
Paris Ortaokulu Sakarya 2.si Oldu

YORUM YAZ

ADINIZ SOYADINIZ:
YORUMUNUZ:
Sokak köpeği altın ve paraların olduğu çantayı böyle götürdü
1 / 15
BELLONA

YAZARLARIMIZ

   

EN ÇOK OKUNANLAR

EN ÇOK YORUMLANANLAR

AKYAZI HABER

Arşiv Haber Arama

Networks