10 K Grup
Ellidört Park

FETÖ OPERASYONUNDA 36 ÖĞRETMEN GÖREVDEN ALINDI

20-07-2016 22:30:14 - EĞİTİM
FETÖ OPERASYONUNDA 36 ÖĞRETMEN GÖREVDEN ALINDI

Türkiye'de 15 Binin üzerinde görevden alma gerçekleştirilen Milli Eğitim'de Sakarya’da 318, Akyazı’da ise 36 öğretmen görevden alındı

Özgür Adımlar

İl Milli Eğitim’de FETÖ operasyonu Milli Eğitim Bakanlığı merkez ve taşra teşkilatında görev yapan 15 bin 200 personeli açığa aldı. Bunlardan 318 kadarının ise Sakarya’da görev yaptığı öğrenildi.

 

Edinilen bilgilere göre, Milli Eğitim Bakanlığı, Bakanlığın merkez ve taşra teşkilatında görev yapan FETÖ örgütüyle irtibatlı 15 bin 200 kamu personelinin açığa alındığını ve bu kişiler hakkında soruşturma başlatıldığını bildirdi. MEB Basın Müşavirliği'nden yapılan açıklamada, "Bilindiği üzere, 15 Temmuz 2016 tarihinde FETÖ-PDY terör örgütü bağlantılı cuntacı bir grup ülkemizin demokratik hukuk düzenine ve kamu kurum ve kuruluşlarının işleyişine yönelik bir darbe teşebbüsünde bulunmuş, bu teşebbüs devletimizin ve milletimizin ortaya koyduğu ortak dayanışma ve üstün gayret sayesinde bertaraf edilmiştir. Bu olay da göstermiştir ki, mezkûr terör örgütüyle bağlantılı tüm kişi, kurum ve kuruluşlarla etkin bir şekilde mücadele edilmeli ve bu örgütün bütün faaliyet alanları ortadan kaldırılmalıdır" denildi.

 

FETÖ operasyonu çerçevesinde görevden alınan eğitimcilerden 318 kadarının ise Sakarya’da görev yaptığı belirtildi. Bunların 25 in üzerinde ise Akyazı’dan olduğu bilgisi gelmişti.

 

Yeni gelenler bilgiler arasında iaçığa alınan öğretmen sayısı 36'ya yükseldi.

 

ÖNEMLİ NOT: İSİM BİLGİLERİ GELDİĞİNDE HABER OLARAK YENİDEN YAYINLANACAKTIR. 

Ürdüç

YORUM YAZ

ADINIZ SOYADINIZ:
YORUMUNUZ:
8 yıl önce2016-07-19 22:48:40

inşallah vatanına ihanet eden feto ve buna bağşı tüm memurlar görevinden alınmalı ve tüm mal varlıkları şehit ailelerine verilmedi

13
-6
Cumhurbaşkanından Sakaryalı Efe Yağız'a övgü
1 / 15
Yakıcı Garden

YAZARLARIMIZ

   

EN ÇOK OKUNANLAR

EN ÇOK YORUMLANANLAR

AKYAZI HABER

Arşiv Haber Arama

Yakıcı Garden