İNOĞLU YAPI ÇELİK PREFABRİK YAPILAR
Toprak Turizm

Parktaki dehşet anı saniye saniye kamerada

19-12-2012 12:57:42 - DÜNYA
Parktaki dehşet anı saniye saniye kamerada

Kanada'da eşine az rastlanan bir olay yaşandı. Ailelerin bulunduğu parkın üzerinde uçan kartal, yerde oturan bir çocuğu kaçırmaya çalıştı. Yaşananlar saniye saniye amatör kameraya yansıdı.

Hardal Burger Akyazı

Dehşet dolu anlar, dün ülkenin Kanada'nın ikinci büyük şehri Montreal’deki parkta yaşandı. Kartal bir süre aynı yerde uçtuktan sonra avını gözüne kestirdi. Ancak bu av bildiğiniz gibi değildi.

Bölgenin üzerinde uçan yabani kartal, daire çizdikten sonra yerde oturan bir çocuğa doğru dalış yaptı. Son sürat hızlı ilerleyen hayvan hedefe kilitlenmişti. O anlar az sonra parkta kopacak olan kıyametin hemen öncesiydi.Kartalın gözüne kestirdiği av, 3 yaşlarında bir çocuktan başkası değildi. Hızını düşüren hayvan ayaklarını öne çıkarıp pençelerini açtı.Pençeleriyle “avını” yakalayan vahşi kuş, şaşkına dönen çocuğu havaya kaldırdı.

Oğlunu kartalın pençeleri arasında havalandığını gören baba donup kaldı. Bir süre çocuğu havada sürükleyen kartal, ağırlığa dayanamayınca avını yere bıraktı. Görüntüyü çeken kişi de kartalın beklenmedik bu hareketini görünce çocuğa doğru koşmaya başladı.

Çocuğu kaçıramayan kartal, hızla uçarak olay yerinden uzaklaştı. Korku ve paniğe kapılan çocuğun ağladığı görüldü.

UB Group

YORUM YAZ

ADINIZ SOYADINIZ:
YORUMUNUZ:
Kazada ölen genç toprağa verildi
1 / 15
BELLONA

YAZARLARIMIZ

   

EN ÇOK OKUNANLAR

EN ÇOK YORUMLANANLAR

AKYAZI HABER

Arşiv Haber Arama

Yakıcı Garden