ÇAĞRI OTOMOTİV
Akyazı Aktaş Sürücü Kursu

Numan Kurtulmuş'a Mont Değiştirten İngiliz!

18-05-2010 11:05:00 - DÜNYA
Numan Kurtulmuş'a Mont Değiştirten İngiliz!

Saadet Partisi lideri Prof. Dr. Numan Kurtulmuş dün 3 gün süren Avrupa programı kapsamında Viyana’ya gitti. SP lideri Kurtulmuş, tam İngiltere'yi ağır bir şekilde eleştirirken öyle bir ikazla karşılaştı ki!

Hardal Burger Akyazı

Osmanlı ordusunun Avusturya önünde yenildiği alanda gerçekleşen 3’üncü Tuna Festivali’ne katılan Kurtulmuş burada yaptığı konuşmada özellikle İngilizler’i hedef aldı.

Havanın yağmurlu olmasından ötürü montuyla vatandaşları selamlayarak kürsüye çıkan Saadet Partisi lideri, “İngilizler, Birinci Dünya Savaşı ve Haçlı Seferleri’nde Müslümanlar’a büyük zararlar verdi.

Kurtulmuş montunu böyle değiştirdi

Birinci Dünya Savaşı sonunda İngiliz generer Osmanlı ve Müslüman mezarlarını tekmeledi. Bu saldırılar günümüzde de sürüyor” dedi.

Ancak tam bu sırada dinleyicilerden biri “İngilizler için bu sözleri söylüyorsunuz ama üzerinizdeki Burberry mont da İngiliz malı” deyince bu konuda bilgisi olmadığını söyleyen Kurtulmuş hemen montu çıkarıp yardımcılarından kendisine yeni bir mont getirmelerini istedi ve yüzlerce kişinin gözleri önünde montunu değiştirdi.

VATAN

Saadet partisinden bu habere yalanlama geldi. işte o açıklama ;

Bugün bir gazetede yer alan, Genel Başkanımız sayın Prof. Dr. Numan Kurtulmuş'la ilgili haber tamamen hayal mahsulü olup, yalan bir haberdir.

Genel Başkanımızın Avusturya programı sırasında asla böyle bir olay yaşanmamıştır. Genel Başkanımız Numan Kurtulmuş, Avusturya'ya bir montla gitmediği gibi, herhangi bir montla da geri dönmemiştir.
Aynı haberi bazı internet sitelerinin de alarak kullanması üzerine aşağıdaki açıklama zorunlu olmuştur, olayın aslı şu şekildedir.


"Genel Başkanımız Numan Kurtulmuş çeşitli sivil toplum kuruluşlarının davetlisi olarak Viyana'ya gitmiştir. Tuna Festivali'nin onur konuğu olarak yapacağı konuşma öncesinde havanın serinlemesi ve yağmur yağmaya başlaması üzerine, protokolde bulunan konuklardan birisi nezaket göstererek kendi montunu genel başkanımıza vermiştir. Genel Başkanımız konuşma yapacağı kürsüye çıkarken montu çıkarmış ve geri vermiştir. Konuşmasını tamamlayıp kürsüden indikten sonra da yağışın devam ediyor olması nedeniyle, bu sefer bir başka konuk yine nezaket göstererek kendi pardesusunu Genel Başkanımıza vermiştir.

Haberde iddia edildiği gibi Genel Başkanımızın Burberry marka bir montu yoktur. Yine haberde iddia edildiği gibi konuşması sırasında herhangi bir ikaz ya da müdahale de söz konusu olmamıştır.Haberdeki iddiaların tümü asılsızdır, uydurmadır, yalandır.


Bu asılsız haberler, Genel Başkanımızın; milletimiz nezdindeki 'özü-sözü bir tavrını ve ilkeli duruşunu' gölgelemeye yetmeyecektir.

Kamuoyuna saygılarımızla..

 

UB Group

YORUM YAZ

ADINIZ SOYADINIZ:
YORUMUNUZ:
Kazada ölen genç toprağa verildi
1 / 15
Yakıcı Garden

YAZARLARIMIZ

   

EN ÇOK OKUNANLAR

EN ÇOK YORUMLANANLAR

AKYAZI HABER

Arşiv Haber Arama

10 K Grup