Aydın Metal
Çetinler Kereste İnşaat Akyazı
Batakköylü Düğün Salonu

İsrail kara harekatına başladı

18-07-2014 01:58:24 - DÜNYA
 İsrail kara harekatına başladı

İsrail Başbakanı Netanyahu, Orduya Gazze'ye kara harekatı talimatı verdi.

Hardal Burger Akyazı

İsrail Başbakanlık Sözcüsü Ofir Gendelman, Başbakan Binyamin Netanyahu'nun, İsrail ordusuna, Gazze'den İsrail'e uzanan tünellerin vurulması amacıyla kara harekatı başlatılması emrini verdiğini açıkladı.

İSRAİL ASKERİ BEYT LAHYA'YA GİRDİ

Görgü tanıklarının AA muhabirine verdiği bilgiye göre, İsrail ordu birlikleri Gazze'nin kuzeyindeki Beyt Lahya beldesine girdi. Filistinli gruplarla İsrail askerleri arasında çatışmalar başladı. Beyt Lahya sınırından Gazze topraklarına giren İsrail tanklarına savaş uçaklarının destek verdiği, Filistinlilerin evlerine ve tarım arazilerine aydınlatma fişekleri attıkları bildirildi

Bu arada Gazze'nin kuzeyine yapılan ağır topçu atışı nedeniyle elektriklerin kesildiği kaydedildi.

İsrail birlikleri tarafından gazetecilere bulunduğu oteli boşaltmalarını yönünde çağrı yapıldı.

FİLİSTİNLİ GURUPLAR KARŞILIK VERİYOR

İsrail ordu birliklerinin Gazze'nin kuzeyindeki Beyt Lahya beldesine girdiği, Filistinli silahlı gruplarla çatışmaların başladığı bildirildi.

İSRAİL YAŞLILARIN BAKIM HASTANESİNİ VURDU

İsrail ordusunun, Gazze'de Vefa Tıbbi Rehabilitasyon ve  Yaşlı Bakım Hastanesinin çevresine topçu ateşiyle saldırdığı bildirildi.

Binada 30 yaşlı hasta olduğunu söyleyen yetkililer, bombardıman nedeniyle hastaların binanın ilk katına nakledildiğini ifade etti. İsrail ordusu, hastaneyi daha önce de hedef almıştı.

GAZZE'DE ÖLENLERİN SAYISI 240'A YÜKSELDİ

İsrail'in Gazze Şeridi'ne düzenlediği saldırılarda  hayatını kaybedenlerin sayısının 240'a çıktığı, bin 770 kişinin yaralandığı  bildirildi.

İSRAİL 18 BİN YEDEK ASKERİNİ ÇAĞIRDI

İsrail ordusundan yapılan açıklamada, kara harekatı için 18 bin yedek askerin çağrılmasına karar verildiği bildirildi.

ZIRHLI ARAÇLAR FİLİSTİN TOPRAKLARINDA

İsrail ordusuna ait çok sayıda tank ve zırhlı aracın, Gazze'nin güneyindeki Refah ve Han Yunus kentlerinden Filistin topraklarına girdiği bildirildi.

FİLİSTİNLİLER EVLERİNİ TERKEDİYOR

İsrail askerleriyle Filistinli gruplar arasında Beyt Hanun sınırında çatışma çıktığı ve Gazze'nin kuzeyi ile kuzeydoğu bölgelerinde yüzlerce Filistinlinin evlerini terk ettiği bildirildi

UB Group

YORUM YAZ

ADINIZ SOYADINIZ:
YORUMUNUZ:
11 yıl önce2014-07-18 09:58:04

On bir yıllık başbakanlığında İslam Ülkeleri kana bulanıp yüz binlerce kişi şehit edilirken sen dünya lideriyim diye villalar yaptırıyordun.

0
-0
11 yıl önce2014-07-18 15:58:54

Yahudilerden aldığın cesaret madalyasını teslim etmenin zamanı gelmedi mi Başbakan ? Tayyip için kefen giyeriz diyenler Filistinli müslümanlar için de kefen giyebilir mi ?

0
-0
11 yıl önce2014-07-18 09:11:44

Allah'ın, meleklerinin ve peygamberlerinin laneti bu zalim İsrail'in başına olsun. Mevlam kahhar ismi şerifi mucibince bunları kahreylesin. Filistinli din kardeşlerimizin de yar ve yardımcısı olsun. Amin!..

0
-0
11 yıl önce2014-07-18 08:31:37

Allahım müslüman kardeşlerimize yardım eylesin..beni-israil halkını kahru perişan eylesin..ya-kahhar isminle azapların en şiddetlisini versin.... C.Y.

0
-0
11 yıl önce2014-07-18 08:30:57

Netanyahu al bi diktatör daha isminde hayır yok şerefsiz yahudi yaşlı evini bile vurdurmuş.Allah cezalarını versin köpekler. ..

0
-0
11 yıl önce2014-07-18 08:28:12

Allah bu mübarek Ramazan ayı nda esadında israilinde cezasını versin müslüman kardeşlerimizi el kadar çocukları acımadan katlediliyo.ve bütün dünya korkusundan susuyo kim lan bu yahudi denen köpekler kim. Lütfen kimse israil malı almasın bi mermi de biz kazandırmayalım yahudilere lütfen böyle bişey yapamıyosakta almayıp tepkimizi gösterelim. Rabbim bu mübarek Gün de kardeşlerimizin yardımcısı olsun inşah. ...

0
-0
11 yıl önce2014-07-18 14:39:07

HATIRLARSANIZ..körfez savaşının son anlarına doğru gücü tükenen Saddam israile bir füze fırlatmıştı.Füze boş bir arazi parçasına düşmüştü.O güne kadar napalmlar misket bombaları ile katledilen Iraklı çocuklar kadınlar ve ihtiyarlar için sesi soluğu çıkmayan Fethullah gülen birden televizyonlarda belirdi ve "İSRAİLLİ ÇOÇUKLAR KİM BİLİR NE KADAR KORKMUŞTUR"diye hüngür hüngür ağlamaya başladı.Hayret ettik.Din kardeşine bu kadar duyarsız bir müslüman hele bir emekli imamın bu yahudi aşkının sebebi ne olabilir. bu günkü İsrailin katliamları karşısında dut yemiş bülbüle dönmesi ne ile izah edilebilir.BUVE BUNUN GİBİ İHANET ŞEBEKELERİNİ DESTEKLEYENLERE MÜSLÜMAN DENİLEBİLİR Mİ.

0
-0
11 yıl önce2014-07-18 14:37:16

YÜCE RABBİMİZ ZALİMLERE AMAN VERMESİN İNŞALLAH.DUALARIMIZ FİLİSTİN VE TÜM İNANAN KARDEŞLERİMİZE

0
-0
11 yıl önce2014-07-18 02:05:43

rabbım fırsat vermesın ahım yardm etsın kardeslerımıze yeter artık :(

0
-0
Markette hasmını vurmuştu, tutuklandı
1 / 15
İstanbul Outlet

YAZARLARIMIZ

   

EN ÇOK OKUNANLAR

EN ÇOK YORUMLANANLAR

AKYAZI HABER

Arşiv Haber Arama

Networks