10 K Grup
Ellidört Park

Aslında 40 Yaşında!

09-08-2010 17:08:00 - DÜNYA
Aslında 40 Yaşında!

Sichuan bölgesinde yaşayan Huang, 12 kilogram ağırlığında, bu üç yaşındaki bir çocuğun kilosu kadar. Mart ayında henüz 21 yaşında yaşamını yitirene dek dünyanın en küçük insanı ünvanı, Pingping'e aitti. Pingping'den sadeçe 1.4 santimetre uzun olan Huang şimdi bu ünvanın sahibi olmayı umuyor.

Hardal Burger Akyazı

Aslında 40 Yaşında!

Sichuan  bölgesinde yaşayan Huang, 12 kilogram ağırlığında, bu üç yaşındaki bir çocuğun kilosu kadar.
Mart ayında henüz 21 yaşında yaşamını yitirene dek dünyanın en küçük insanı ünvanı, Pingping'e aitti.
Pingping'den sadeçe 1.4 santimetre uzun olan Huang şimdi bu ünvanın sahibi olmayı umuyor.
 
Annesi Cheng Fuxiu, Huang'ın Şubat 1970'te doğduğunu söylüyor. Huang, Cheng'in ikinci ve tek erkek çocuğu. Ailenin diğer bütün üyeleri normal boy ve kiloya sahip.
 
Huang, belki asla normal bir hayat süremeyecek, ama 40 yaşında bile annesi tarafından kucakta taşınabilmesiyle teselle ediyor kendini:
 
Huang espriyle karışık "Annem küçüklüğümden beri beni hep kucağına alırdı ve bana sarılırdı. Hala bunu yapabiliyor. Bütün arkadaşlarım artık bunu yapamayacak koca adamlar oldular. Ama annem beni herg ün kucağına alabiliyor, asla daha fazla büyümeyeceğim. Herkes beni boyum yüzünden çocuk sandı. Şimdi de saçlarımda döküldü, iyice bebek gibi görünüyorum" diyor.
 
30 yaşında hastalanınca oyunculuktan emekli olan Huang, 58 yaşındaki annesiyle yaşıyor.
 
Annesi, "Huang üç yaşındayken onun büyümediğini farkettim. Hastanelere gittik. Çare bulamadılar. İnsanlar onu evlatlık vermemizi tavsiye etti, ama kabul etmedik elbette. Huang henüz altı yaşındayken kocam öldü. Çocukları yalnız büyütmek bir yandan da para kazanmak zorunda kaldım. Çok zordu. Ama daima iyi bir çocuk oldu. Ev işlerinde elinden geldiğince bana yardım etti" diyor.
 
Huang da, "Sanırım her zaman onun küçük oğlu olarak kalacağım. İnsanlar bana karşı çok kaba olsalar da, birinin sizi sevdiğini bilmek güzel" diyor.

ilginchaber.com

Ürdüç

YORUM YAZ

ADINIZ SOYADINIZ:
YORUMUNUZ:
Karasu'da feci kaza; Adliye çalışanı hayatını kaybetti
1 / 15
Yıldız Oyun Gezegeni

YAZARLARIMIZ

   

EN ÇOK OKUNANLAR

EN ÇOK YORUMLANANLAR

AKYAZI HABER

Arşiv Haber Arama

Turgay Usta (Akgün Restoran)