Bilal Soykan ve Osman Karaoğlan ve Hasan Akcan, HASAN YAZICI
ÇAĞRI OTOMOTİV
Batakköylü Düğün Salonu

Vefat Hafız Veysel Sağlam

02-05-2017 19:59:58 - CENAZELER
Vefat Hafız Veysel Sağlam

Sakarya nın çoğu camisinde imam hatiplik yapmış hafız Veysel Sağlam vefat etti

Hardal Burger Akyazı
1939 Yılında Sakarya'nın Akyazı ilçesi Taşburun köyünde dünyaya gelen hocamız,ilkokul ve imam hatip öğrenimini Sakarya'da tamamladı.
 
Hafızlığa gönül vermiş olan rahmetli hocamız,eğitimini taçlandırmak için ilk olarak ,Mehdi Hoca'dan ders almaya başlamış,sonrasında İstanbul'a gelen hocamız Nuri Osmaniye'de zamanın en meşhur hocalarından olan Hacı Fahri Kiğılı Hoca dan ders alarak hıfzını tamamlayıp icazetini almıştır.
 
İlk hizmet yeri Sakarya'nın Akyazı ilçesinin Çıldırlar köyü camii olan Veysel hocamız,Sakarya'nın neredeyse tamamındaki camilerde imam- Hatip olarak hizmet vermiştir.Emekli olmasına rağmen hizmet yolundan asla uzak kalmamış ,öyle ki genç yaşında Hakkari'ye sürgün edilmesine rağmen hizmet hayatından vazgeçmeyerek Kur'ana hizmet etmenin bedelini sabırla ödemeye çalışmıştır.
 
Gerek aktif çalışma hayatı boyunca gerekse de emeklilik  hayatı boyunca vefatına kadar çok sayıda hafız yetiştiren hocamız,60 yıl boyunca Kur'an a ve İslama hizmetkarlık etmiştir.Uzun süredir böbrek yetmezliği tedavisi görmekte olan muhterem hocamız dün geçirdiği kalp krizi sebebiyle kaldırıldığı hastenede hayata gözlerini yumarak Hakk'ın rahmetine kavuşmuştur .
 
Muhterem hocamıza Cenab-ı Hakk'tan rahmet ailesi ve tüm yakınlarına sabr-ı cemil niyaz ediyoruz.
 
Cenazesi yarın Sakarya'nın Erenler ilçesinde bulunan Küpçüler Camiinde öğle namazına müteakiben kılınacak cenaze namazının ardından Akyazı'nın Taşburun köyündeki aile kabristanında defnedilecektir.
UB Group
Vefat Hafız Veysel Sağlam
Akgün Restoran Çorba

YORUM YAZ

ADINIZ SOYADINIZ:
YORUMUNUZ:
Bekirpaşa kavşağında kaza
1 / 15
İstanbul Outlet

YAZARLARIMIZ

   

EN ÇOK OKUNANLAR

EN ÇOK YORUMLANANLAR

AKYAZI HABER

Arşiv Haber Arama

Green Garden