Çetinler Kereste İnşaat Akyazı
Ellidört Park

İlçemizdeki Cenazeler

08-11-2018 10:04:34 - CENAZELER
İlçemizdeki Cenazeler

İlçemizde 4 kişi vefat etti

Hardal Burger Akyazı

İlçemiz Konuralp Mahallesi Akminare halkından Selahattin, Sıddık, merhum Sami ve Sabri Başak'ın kardeşleri, Tezcan ve Sinan Başak'ın babaları, taksici Sıtkı Başak'ın amcası, Abdullah Mert'in dayısı, Ahmet Abuloğlu, Zeynel Yılmaz ve Muammer Kalkan'ın kayınpederleri Salih Başak vefat etmiştir.

Cenazesi bugün Gazi Süleyman Paşa Camii'nde kılınacak ikindi namazını müteakip süt fabrikası yanı aile mezarlığına defnedilecektir.

Taziye için oğlu Sinan Başak: 0537 286 73 09

 

İlçemiz esnaflarından İrfan ve Nüzhet Sezgin ile merhum eczacı Kemal Abuç'un enişteleri, Demir Savaş'ın babası Hüseyin Tahsin Savaş vefat etmiştir.

Cenazesi bugün Gazi Süleyman Paşa Camii'nde kılınacak öğlen namazını müteakip  merkez aile mezarlığına defnedilecektir.

Taziye için Nüzhet Sezgin: 0532 352 11 40

 

İlçemiz Altındere Cumhuriyet Mahallesi halkından merhum Hacı Ali Yusuf Kırdar'ın oğlu Hasan Ali, Mehmet, Nizamettin, İsmail, Ahmet ve Sami Kırdar'ın abileri, Aydın, Veysel, Hüseyin ve Ömer Kırdar'ın babaları Hacı Mustafa Kırdar vefat etmiştir.

Cenazesi bugün Altındere Mahallesi Yeni Konak Camii'nde kılınacak öğlen namazını müteakip aile mezarlığına defnedilecektir.

Taziye için oğlu Aydın Kırdar: 0544 802 81 36

 

İlçemiz Seyfeler Mahallesi halkından merhum Kamil Kök’ün oğlu, Niyazi Kök’ün kardeşi, Ayhan, Erkan ve Ercan Kök’ün babaları, Reşat, Necat ve Reyhan Kök’ün amcaları Naci Kök vefat etmiştir.

Cenazesi bugün Seyfeler Mahallesi Camii'nde kılınacak ikindi namazına müteakip Yuvalak mahallesi aile mezarlığına defin edilecektir.

Taziye için oğlu Ayhan Kök : 0507 266 66 93

Marmara Göz

YORUM YAZ

ADINIZ SOYADINIZ:
YORUMUNUZ:
Kazada ölen genç toprağa verildi
1 / 15
Yıldız Oyun Gezegeni

YAZARLARIMIZ

   

EN ÇOK OKUNANLAR

EN ÇOK YORUMLANANLAR

AKYAZI HABER

Arşiv Haber Arama

10 K Grup