10 K Grup
Batakköylü Düğün Salonu

İlçemizdeki Cenazeler

22-02-2017 09:58:54 - CENAZELER
İlçemizdeki Cenazeler

Bugün aramızdan ayrılanlar 22.02.2017

Özgür Adımlar

 İlçemiz Ömercikler mahallesi halkından ,atırışba Ertan Bulat'ın babası ,Atırışba Neşat ve Hidayet Bulat'ın abileri ,Ahmet , Mehmet ve merhum Ali Rıza Şanlının enişteleri PTT'den emekli atırışba Metin Bulat vefat etmiştir. Cenazesi bugün Gazi Süleymanpaşa camiinde kılınacak öğle namazı mütakip aile mezarlığına defnedilecektir.

Taziye için oğlu Ertan 0 533 659 36 69

ilçemiz Taşyatak mahallesi halkından merhum Muharrem Kahveci'nin eşi ,Mümin ,Üzeyir ve Taşyatak Muhtarı Hakkı Kahvecinin anneleri, Ali ve Ziyattin Mert'in kızkardeşleri vefat etmiştir. Cenazesi bugün Taşyatak mahallesi merkez caminde kılınacak öğle namazı mütakip aile mezarlığına defnedilecektir.

Taziye için oğlu muhtar Hakkı Kahveci 0 533 722 88 34

İlçemiz Ömercikler Mahallesi halkından Merhum İbrahim Genç'in eşi, Emin, Kerim, Ali, ve Efraim Genç'in anneleri, Hakan, Serkan, Ercan, Ertan ve Erkan Genç'in babaanneleri, Tayfun Özgür'ün anneannesi, Hasan, Hüseyin, Aydın ve Ayhan Yamaner'in yengeleri vefat etmiştir. Cenazesi bugün Gazi Süleymanpaşa camiinde kılınacak öğlen namazına mütakip merkez aile mezarlığına defnedilecektir

Taziye için Ali Genç 0 536 956 58 31

Marmara Göz

YORUM YAZ

ADINIZ SOYADINIZ:
YORUMUNUZ:
Restoranı kurşunladılar
1 / 15
Yakıcı Garden

YAZARLARIMIZ

   

EN ÇOK OKUNANLAR

EN ÇOK YORUMLANANLAR

AKYAZI HABER

Arşiv Haber Arama

Turgay Usta (Akgün Restoran)