Bilal Soykan ve Osman Karaoğlan ve Hasan Akcan, HASAN YAZICI
İNOĞLU YAPI ÇELİK PREFABRİK YAPILAR
Toprak Turizm

Ziraat Bankası Bölge Müdüründen Akyazı Ticaret Borsasına Ziyaret

17-10-2019 15:06:59 - AKYAZI
Ziraat Bankası Bölge Müdüründen Akyazı Ticaret Borsasına Ziyaret

Ziraat bankası genel müdüründen Akyazı Ticaret Borsası Başkanı Ali Şener BAYRAKTARA makamında ziyaret

Hardal Burger Akyazı

ZiraatBankası Bölge Müdürü İbrahim Arslan beraberindeki Hedef ve Performans Müdürü Volkan Çelik ve Akyazı Şube Müdürü Ahmet Öğütmen ile birlikte Akyazı Ticaret  Borsası Başkanı Ali Şener BAYRAKTAR’ı makamında ziyaret etti.

Ziyarette ülkemizin ve Akyazı İlçesinin genel ekonomik meseleleri konsunda karşılıklı istişarelerde bulunurken Ticaret Borsası mensuplarının ve çiftçilerinin tarımsal ticaret ve tarımsal faaliyetleriyle ilgili konularda da karşılıklı bilgi alış verişinde bulunuldu.

Akyazı Ticaret Borsası Başkanı Ali Şener Bayraktar, ziyaret sırasında yaptığı konuşmada Ziraat Bankası Bölge müdürünün borsamıza yapmış oldukları ziyaretten memnuniyet duyduklarını belirterek, Akyazı’nın genel tarımsal ve hayvansal üretim potanseliyle tarımsal ticaret potansiyeli ve ticaret borsası'nın faaliyetleri hakkında bilgi verdi.

Bayraktar konuşmasının devamında,  Borsaya kayıtlı tüccarların ve tarımsal faaliyette bulunanan çiftlerin ziraaat bankasından kullanacakları kredi talepleri  ve kredi kullanımlarıyla ile ilgili  sıkıntıları ve beklentilerini dile getirdi.

Ziraat Bankası BölgeMüdürü İbrahim Arslan’da ziyaret sırasında yaptığı açıklamada Akyazı İlçesinin gerek tarımsal üretim gerekse  tarımsal ticaret potansiyelinin farkında olduklarını sayın Borsa başkanı tarafından da  Akyazının genel ve tarımsal durumu kosunda bilgilendiriklerini kendilerine iletilen talepler konusunda da gerekli çalışmayı yaparak , gerek Borsaya kayıtlı tüccarlara gerekse de tarımsal üretim yapan çiftçilere verileccek hizmetler konusunda mevzuat çerçevesinde gerekli kolaylıkların gösterileceğini ifade etti.

Ürdüç
Ziraat Bankası Bölge Müdüründen Akyazı Ticaret Borsasına Ziyaret
Ürdüç

YORUM YAZ

ADINIZ SOYADINIZ:
YORUMUNUZ:
Bekirpaşa kavşağında kaza
1 / 15
BELLONA

YAZARLARIMIZ

   

EN ÇOK OKUNANLAR

EN ÇOK YORUMLANANLAR

AKYAZI HABER

Arşiv Haber Arama

Green Garden