Bilal Soykan ve Osman Karaoğlan ve Hasan Akcan, HASAN YAZICI
ÇAĞRI OTOMOTİV
Batakköylü Düğün Salonu

ZİRAAT BANKASI BÖLGE MÜDÜRÜ ATSODA

11-10-2019 15:29:09 - AKYAZI
ZİRAAT BANKASI BÖLGE MÜDÜRÜ ATSODA

Ziraat Bankası Bölge Müdür İbrahim Arslan , Hedef ve Performans Müdürü Volkan Çelik ve Akyazı Şube Müdürü Ahmet Öğütmen ATSO'yu ziyaret etti

Hardal Burger Akyazı

Başkan Z.Şinasi Bayraktar tarafından ağırlanan  Bölge Müdürü Arslan yaptığı açıklamada, Bankacılık sektörünün lokomotifi olan Ziraat Bankası, konut, tüketici ve kurumsal kredi faiz oranlarını düşürdü. Ziraat Bankası tutarı 500 bine kadar konut kredilerine yönelik aylık faiz oranını, azami 180 ay vade için yüzde 0.99'a indirdi. Banka, tutarı 500 bin lira ila 1 milyon lira arasında bulunan konut kredileri için aylık faiz oranını da 180 ay vadeye kadar yüzde 1.19'a düşürdü. Öte yandan 1 milyon lira ve üzeri tutarlı konutlar için kredi kullanılması halinde, azami 180 ay vade için faiz oranı yüzde 1.39 olarak belirlendi. Tüketici kredisi faiz oranlarını da düşüren Ziraat Bankası, azami 60 ay vade için maaş müşterilerine ihtiyaç kredisi faizini yüzde 1.8'den 1.49'a çekerken, ticari kredi de faizi ortalama yüzde 21'den 17'ye düşürdü.

Bölge Müdürü Arslan   Ziraat Bankası ayrıca, binek araçlar için 50-120 bin TL arasında 18-36 ay için, ticari araçlarda 72-500 bin TL arasında 30-60 ay için yüzde 0,49-0,69 faiz uygulayacak. Kredinin başvuruları başlamış bulunmakta, 2019 yılı  sonuna kadar sürecek.  Kampanya sıfır kilometre otomobiller için geçerli olacak. Taşıt kredisi paketi binek araçta Fiat, Honda, Toyota, Hyundai ve Renault Mais gibi yerli üretim markalar için geçerli olacak. Ticari araçlar için BMC,  Fiat, Ford, Isuzu, Karsan Temsa, BMC ve Otokar olarak belirlendi. Kredinin başvuruları bugün başladı, yıl sonuna kadar sürecek, dedi.

Başkan Bayraktar, Ziraat Bankası  Bölge Müdürümüzü ağırlamaktan mutluluk duydukları ifade ettikten sonra, Müdürümüzün Konut ve Taşıt Kredilerindeki yeni uygulanmaya başlanan faiz indirimleri ,Gayrimenkul ve otomotiv sektörü başta olmak üzere ekonominin her alanında gelişmeye engel olan enflasyon ve faiz baskılarının bitmesi iç tüketimi canlandırarak, üretimde ve istihdamda artış sağlayacaktır, Faizleri indirilmesiyle birlikte konutta ciddi bir fırsat oluştu. Son çeyrekte satışların daha da artacağını düşünüyorum. Mevduat faizlerinin de düşmesiyle vatandaşın ertelediği konut talebi hareketlenecek.

Başkan Bayraktar, Alternatif yatırım araçlarında da gayrimenkul lehine bir hareket gözlemleniyor. Dövizdeki düşüş eğiliminin devam etmesini, mevduat faizlerine de gözle görülür bir gerileme olmasını bekliyoruz. Yani tüketici açısından mükemmel bir zemin hazırlanmış oldu. Beklentimiz bu kıvılcımın özel bankalar nezdinde de destek görmesidir.Konut,taşıt,  tüketici ve kurumsal kredilerde oldukça avantajlı koşullarda sunulan kredilerin vatandaşlarımıza ve iş dünyamıza hayırlı olmasını diliyorum, dedi.

Güven Yapı
ZİRAAT BANKASI BÖLGE MÜDÜRÜ ATSODA
Ürdüç

YORUM YAZ

ADINIZ SOYADINIZ:
YORUMUNUZ:
Ölüm onu market alışverişinde yakaladı
1 / 15
BELLONA

YAZARLARIMIZ

   

EN ÇOK OKUNANLAR

EN ÇOK YORUMLANANLAR

AKYAZI HABER

Arşiv Haber Arama

Akgün Restoran