YÖNYAP YAPI
Toprak Turizm

Yurt çapında aranan hırsızlık çetesi Akyazıda yakalandı

09-12-2019 11:41:26 - AKYAZI
Yurt çapında aranan hırsızlık çetesi Akyazıda yakalandı

Karasu'da gölette boğulan gençlerin cenazesine katılan ailenin evini soyan,Akyazı ve Ferizli'de hırsızlık yapan çete jandarma operasyonuyla çökertildi

Özgür Adımlar
Suç makinesi hırsızlık çetesinin yurt genelinde çok sayıda hırsızlığa karıştığı tespit edildi. 
 
03 Aralık'ta Karasu Denizköy Mahallesinde K.C. eşi ile birlikte Ferizli'de gölde boğulan gençlerin cenazelerine katılmak üzere evden ayrıldı. 
 
K.C. ve eşinin cenaze için evden ayrılmalarını fırsat bilen hırsızlık çetesi, evden  2 bin 250 Euro, 3 bin 150 TL para, piyasa değeri yaklaşık 10 bin TL olan altın bilezik, Cumhuriyet altınından yapılma 3 bin 800 TL değerinde 2 adet küpe ve değeri tespit edilemeyen 1 adet altın yüzüğü çalıp kaçtı. 
 
Hırsızlık ihbarı üzerine harekete geçen Jandarma olay yeri incelemesi sonrası elde ettiği deliller ışığında şüphelilerin binmiş olduğu aracı takibe aldı. 
 
Aynı aracın 25 Kasım günü Küçükkarasu ve 03 Aralık günü Ferizli’de meydana gelen evden hırsızlık olaylarında kullanıldığı tespit edildi.
 
AKYAZI'DA YAKALANDILAR
 
06 FS ** plakalı Beyaz renkli Mercedes aracın 07 Aralık da Akyazı’da olduğunu tespit eden Jasat ekipleri aracı durdurdu.
 
Araç içerisinde bulunan S.A., B.A. erkek şüpheli ve M.İ. ve F.K isimli kadın şüpheliler gözaltına alındı.
 
Yakalanan şahıslardan M.İ. isimli bayanın sahte kimlik gösterdiği, gerçek kimliğinin A.A. olduğu; yapılan sorgusunda iki ayrı suçtan arandığı ve 3 yıl 4 ay kesinleşmiş hapis cezasının bulunduğu; aynı zamanda 26 hırsızlık suçundan yargılamasının devam ettiği tespit edildi.
 
F.K.  isimli kadın şahsın gerçek kimliğinin A.G. olduğu ve 17 ayrı suçtan arandığı aynı zamanda 12 yıl 8 Ay kesinleşmiş cezasının bulunduğu: 50 hırsızlık suçundan yargılamasının devam ettiği belirlendi.
 
Cumhuriyet savcısının talimatı ile A.A. ve A.G. isimli şahıslar haklarında ayrıca ‘Resmi Evrakta Sahtecilik ve Yalan Beyanda Bulunmak’ suçlarından da işlem yapıldı. 
 
Karasu’da 2, Akyazı, Ferizli’de 1 ve İstanbul Şile’de 1 olayda kamera kayıtları mağdur ve tanık beyanlarıyla şüphelilerin mağdurlara teşhis ettirildi.
 
TUTUKLANDILAR
 
Yakalanan A.G., A.A., S.A. ve B.A. isimli  ikisi kadın dört şahısta adliyedeki işlemlerinin ardından çıkarılmış olduğu mahkeme tarafından tutuklanarak Ferizli L Tipi Cezaevine gönderildi.
UB Group
Yurt çapında aranan hırsızlık çetesi Akyazıda yakalandı
UB Group

YORUM YAZ

ADINIZ SOYADINIZ:
YORUMUNUZ:
Kamil Tan 5 yıl önce2019-12-09 12:10:50

Osmanbey mah. soğanlar kayıp inşaallah onlarda yakalanır.

0
-0
En popüler bebek isimleri belli oldu
1 / 15
Yakıcı Garden

YAZARLARIMIZ

   

EN ÇOK OKUNANLAR

EN ÇOK YORUMLANANLAR

AKYAZI HABER

Arşiv Haber Arama

Networks