Bilal Soykan ve Osman Karaoğlan ve Hasan Akcan, HASAN YAZICI
YÖNYAP YAPI
Ellidört Park

YÜKSEK OKUL DEĞİL FAKÜLTE İSTİYORUZ

06-02-2017 14:15:59 - AKYAZI
 YÜKSEK OKUL DEĞİL FAKÜLTE İSTİYORUZ

Akyazı da faaliyetlerini sürdüren oda başkanları fakülte konusu üzerinde yoğunlaştılar

Hardal Burger Akyazı
Akyazı’da faaliyetlerini sürdürmekte olan SESOB’a bağlı Manifaturacılar Odası Başkanı İsmet Öztürk, Gıda Maddeleri Odası Başkanı Mustafa Demiralay, Esnaf Sanatkarlar Odası Başkanı Emin Üstün, Ağaç İşleri Odası Başkanı Turan Gürel, Bakkallar Odası Başkanı Hüseyin Kaliç, Madeni Sanatkarlar Odası Başkanı Hayri Curoğlu,Şoförler Odası Başkanı Hikmet Özgür, Berberler Odası Başkanı Hasan Cengiz’in Akyazı Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı (ATSO) Şinasi Bayraktar’dan randevu talep ederek ATSO salonunda gerçekleşen toplantıda görüşülen konu Akyazı’ya FAKÜLTE açılması konusu oldu.
 
SESOB’a bağlı Oda başkanları Akyazı’ya Fakülte açılması gerektiğinin altını çizdiler ve Fakülte açılması hususunda gösterdiği gayretten ötürü de ATSO Başkanı Şinasi Bayraktar’a teşekkür ederek konuşmalarını sürdürdüler.
 
Oda başkanları Bayraktar’a, Akyazı Belediyesinin Kuzuluk EK binasında gerçekleşen toplantıya kendileri ile birlikte AK Parti Sakarya Milletvekili Mustafa İsen’in de katıldığını belirterek, Milletvekili İsen’in “Akyazı için Fakülte yerine 4 yıllık Yüksek Okul açmayı düşünüyoruz” şeklinde bir konuşma yaptığını belirterek, Oda başkanları olarak bizler Yüksek Okul istemiyoruz. Bizler nüfusu 90 bine yaklaşan bu güzel İlçemizde mutlak surette Fakülte açılmasını istiyoruz. Bu konuda ilk adımı siz atmıştınız ve ısrarla da bu isteğinizin arkasında duruyor ve takibini de sıkı bir şekilde yapıyorsunuz. O nedenle bizlerde İlçemize Fakülte açılması konusunda sizin arkanızda olduğumuzu belirtmek ve bu konuda bize önderlik ve ağabeylik yapmanızı istemek için geldik dediler ve ortak olarak aldıkları kararlarını şöyle açıkladılar “ Bizler İlçemize Yüksek Okul değil Fakülte açılması konusunda hemfikiriz.  Bu konuda bizlere önderlik yapmanızı istiyoruz
 
ATSO Başkanı Şinasi Bayraktar’da konuşmasında şunları söyledi “ Gündemde olan konu hepimizi yakından ilgilendiren bir konudur. İlçemizde bir Fakültenin açılması geleceğimiz için önemlidir. İlçemizde faaliyetlerini sürdürmekte olan siz değerli Oda başkanlarımızın da benimle aynı fikirde olduğunuzu biliyorum. Bu konuyla ilgili olarak birçok toplantı yaptık ve yetkililerle görüşüp Fakülte isteğimizi ilettik. Son olarak Milletvekilimiz Sayın Mustafa İsen’in de katıldığı toplantıya katılamadım. O toplantıda Sayın İsen’in Akyazı’ya Fakülte yerine 4 yıllık Yüksek Okul açmayı planladık şeklinde bir konuşma yaptığını katılan siz Oda başkanlarından öğrendim. Bende Akyazı’ya Yüksek Okul yerine Fakülte açılmasını istiyorum. Zaten bu konuda yıllardan beri bir çalışma içinde olduğumu hepiniz biliyorsunuz. Siz değerli Oda başkanları da aynı düşüncede olduğunuzu biliyorum. Yaptığınız ziyaret için teşekkür ediyorum ve bu konuyu el birliği ile iletilmesi gereken her yere iletelim. Öncelikli olarak Yüksek Okul ifadesi kullanan Milletvekilimiz Sayın İsen’le yine birlikte ziyaret edip konuyu enine boyuna tartışıp son noktayı koyalım. Ben her zaman Akyazı için varım ve sizlerle birlikte bu sorunu hallederiz diye düşünüyorum” 
 
Düzenlenen toplantıya katılan Oda başkanları öncelikli olarak en kısa zamanda Milletvekili İsen’den randevu alınıp yüz yüze görüşme ve bu görüşmeden sonra da ortak bir basın bildirisi hazırlanması görüşünde karar aldılar.
Ürdüç
 YÜKSEK OKUL DEĞİL FAKÜLTE İSTİYORUZ
Güven Yapı
 YÜKSEK OKUL DEĞİL FAKÜLTE İSTİYORUZ
 YÜKSEK OKUL DEĞİL FAKÜLTE İSTİYORUZ
 YÜKSEK OKUL DEĞİL FAKÜLTE İSTİYORUZ

YORUM YAZ

ADINIZ SOYADINIZ:
YORUMUNUZ:
Bekirpaşa kavşağında kaza
1 / 15
Murat Optik

YAZARLARIMIZ

   

EN ÇOK OKUNANLAR

EN ÇOK YORUMLANANLAR

AKYAZI HABER

Arşiv Haber Arama

Green Garden