ATSO Başkanı Şinasi Bayraktar, Belediye Başkanı Hasan Akcan, Başkan Yardımcısı Mehmet Çakmak ve SGK İl Müdürü Nurten Canbasoğlu yapımı sürmekte olan Akyazı Sosyal Güvenlik Kurumu hizmet binası inşaatında bir inceleme yaptılar.
SGK İl Müdürü Nurten Canbasoğlu, normalde inşaatın bitme aşamasında olması gerekiyordu. Ancak ihaleyi kazanan firma çalışmayı bıraktı. İkinci ihaleyi kazanan firma inşaata kaldığı yerden devam ediyor. Önemli bir aksaklık yaşanmazsa inşaatımız bu yılın sonlarına doğru tamamlanacak ve açılışa hazır hale getirilecektir dedi.
ATSO Başkanı Şinasi Bayraktar’da inceleme sırasında yaptığı konuşmada şunları söyledi “ Bilindiği gibi SGK Akyazı hizmet binasının yapımı 2017 yılında başlayacaktı. Türkiye Ziraat Odaları Birliği Genel Başkanı Şemsi Bayraktar aynı zamanda SGK Yönetim Kurulu üyesi olarak görev yapıyor olmasından yararlanarak inşaata başlama tarihini öne çekildi ve bu yılın sonu itibarıyla da inşaat tamamlanacak ve Akyazı İlçemiz güzel ve modern bir hizmet binasına kavuşacaktır. Ben hem Şemsi Bayraktar’a hem de hizmet binası yerini SGK’na tahsis eden Belediye Başkanı Hasan Akcan’a teşekkür ediyorum
Belediye başkanı Hasan Akcan’da Akyazı’ya hizmetler su gibi akmaktadır. Belediye olarak biz, İlçemizde faaliyetlerini sürdürmekte olan Sivil Toplum Kuruluşlarımız (STK) ve halkımızla el ele ve gönül gönüle vererek Akyazı’mıza layık hizmetleri getirmenin uğraşını veriyoruz. Burada önemli olan sen ben değil, burada önemli olan Akyazı’dır. Akyazı’ya kim bir çivi çakarsa Allah ondan razı olsun deriz. Bu hizmetler bundan sonra da devam edecektir açıklaması yaptı.