Bilal Soykan ve Osman Karaoğlan ve Hasan Akcan, HASAN YAZICI
ÇAĞRI OTOMOTİV
Toprak Turizm

TURNUVADAN 6 ALTIN 4 GÜMÜŞ 3 BRONZ MADALYA

26-02-2017 15:44:44 - AKYAZI
TURNUVADAN 6 ALTIN 4 GÜMÜŞ 3 BRONZ MADALYA

Akyazılı karateciler 6 Altın 4 Gümüş 3 Bronz toplamda 13 madalya kazandılar

Özgür Adımlar
Serdivan spor salonunda düzenlenen 15 Temmuz Şehitleri ve Gazileri anma İller arası Karate turnuvasında Akyazılı karateciler 6 Altın 4 Gümüş 3 Bronz toplamda 13 madalya kazandılar.
 
15 il 25 kulüpten toplam 1000 sporcunun katılımları ile Serdivan spor salonunda gerçekleştirilen 15 Temmuz Şehitleri ve Gazileri anma İller arası Karate turnuvasında Akyazı gençlik hizmetleri ve spor müdürlüğü ve Akyazı halk eğitim merkezi karate takımı sporcuları 6 Altın 4 Gümüş 3 Bronz madalya elde ettiler.
3-4-5 Mart 2017 tarihlerinde İstanbul Bağcılar spor salonunda düzenlenecek olan Uluslararası Boğaziçi karate Şampiyonasında Ülkeyi temsil edecek olan Milli takımına Akyazı gençlik hizmetleri ve spor müdürlüğü ve Akyazı halk eğitim merkezi karate takımından 6 sporcu davet edilmesinin ardından. Serdivan spor salonunda düzenlenen 15 Temmuz Şehitleri ve Gazileri anma İller arası Karate turnuvasında Akyazılı karateciler 6 Altın 4 Gümüş 3 Bronz toplamda 13 madalya kazanmaları başarılarını taçlandırdı.
 
Her şey Akyazı gençliği için durmak yok yola devam sloganı ile çalışmalarını aralıksız sürdürdüklerini belirten Karate Antrenörü Sezai Yolcuoğlu, sloganımız çerçevesinde antrenmanlarımızı aralıksız sürdürüyoruz. Amacımız ilçemizin gençleri ile ilçemizin adını her turnuvada zirveye taşımak. Derece yapan yapamayan tüm sporcularımı tebrik ediyorum. İnşallah sporcularımız 3-4-5 Mart 2017 tarihlerinde İstanbul Bağcılar spor salonunda düzenlenecek olan Uluslararası Boğaziçi karate Şampiyonasında Ülkeyi temsil edecek olan Milli takımda İlçemizi ilimizi ve ülkemizi en iyi şekilde temsil edeceklerine inanıyorum kendilerine başarılar diliyorum. Turnuvalara katılabilmemiz için Bizlere araç tahsis eden Sayın belediye başkanı Hasan Akcan’a maddi manevi desteklerini esirgemeyen Halk eğitim merkezi müdürü Sayın Dursun Ali yaman’ a velilerime teşekkür ediyorum. Her şey Akyazı gençliği için durmak yok yola devam inşallah dedi.
UB Group
TURNUVADAN 6 ALTIN 4 GÜMÜŞ 3 BRONZ MADALYA
Marmara Göz
TURNUVADAN 6 ALTIN 4 GÜMÜŞ 3 BRONZ MADALYA
TURNUVADAN 6 ALTIN 4 GÜMÜŞ 3 BRONZ MADALYA
TURNUVADAN 6 ALTIN 4 GÜMÜŞ 3 BRONZ MADALYA
TURNUVADAN 6 ALTIN 4 GÜMÜŞ 3 BRONZ MADALYA

YORUM YAZ

ADINIZ SOYADINIZ:
YORUMUNUZ:
Bekirpaşa kavşağında kaza
1 / 15
Yıldız Oyun Gezegeni

YAZARLARIMIZ

   

EN ÇOK OKUNANLAR

EN ÇOK YORUMLANANLAR

AKYAZI HABER

Arşiv Haber Arama

Green Garden