Bilal Soykan ve Osman Karaoğlan ve Hasan Akcan, HASAN YAZICI
İNOĞLU YAPI ÇELİK PREFABRİK YAPILAR
Akyazı Aktaş Sürücü Kursu

TÜRKİYENİN ÖNÜNÜ KESMEK İSTİYORLAR

27-03-2019 11:20:30 - AKYAZI
TÜRKİYENİN ÖNÜNÜ KESMEK İSTİYORLAR

Cumhur İttifakı Akyazı Belediye Başkan Adayı Bilal Soykan,Meclis Üyesi Adayları ve AK Parti İlçe Başkanı Fatih Mahallesi'nde vatandaşlarla buluştu.

Özgür Adımlar
Cumhur İttifakı adayları ve AK Parti Akyazı İlçe Başkanı Mesut Ekrem seçim çalışmaları kapsamında Fatih Mahallesi'nde vatandaşlarla biraraya geldi.
Ziyarette Cumhur İttifakı adayları, kendilerini tanıtıp vatandaşların taleplerini dinledi. Projeleri hakkında bilgiler verdi. 
AK Parti İlçe Başkanı Mesut Ekrem, ziyarette yaptığı konuşmada, 2002 yılından bugüne kadar AK Parti'ye ve 24 Haziran seçimlerinde Cumhur İttifakı'na verdikleri destekten ötürü vatandaşlara teşekkürlerini sundu. 
 
TÜRKİYE'NİN ÖNÜNÜ KESMEK İSTİYORLAR
 
2002 yılından bu yana Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde ki AK Parti'nin eğitim, sağlık, ulaştırma ve özellikle savunma sanayii alanında önemli hizmetler yaptığını vurgulayan Ekrem; "
 
Güçlü Türkiye, Lider ülke Türkiye yolunda ilerlerken özellikle son 6 yıldır hızını kesmek için bir çok hainliklerle karşılaşıldı. Bunlar neydi? Gezi kalkışması? 17-25 Aralık Yargı Darbe girişimi ve 15 Temmuz hain Darbe Girişimi. Son zamanlarda yaşadığımız ekonomik darbe girişimi. Bunlarla amaçlanan ne? Ülkemizin bölgemizde söz sahibi olmasını engellemek. 2002 öncesine döndürmek. Liderimiz Recep Tayyip Erdoğan'ın önderliğindeki Türkiye'nin lider Türkiye olmaması için önünü kesmek. Ülkemizde bölgesinde söz sahibi olmasını engellemek istiyorlar" dedi.
 
KAPALI KAPILAR ARDINDAN DEĞİŞİK PAZARLIKLAR İÇİNDELER
 
15 Temmuz hain darbe girişiminin ardından oluşan siyasi değişimden sonra milli, manevi değerler etrafında oluşturulmuş ittifakın ortakları olarak, ortak bir hedefe kilitlenmiş iki siyasi partinin mensupları olduklarını kaydeden Mesut Ekrem, şunları kaydetti; "Ortak hedefimiz lider ülke Türkiye. Bu birlikteliğin kalıcı ve amacına ulaşması için elimizden geleni yapmamız  zorunluluktur. Biz üzerimize düşeni yapacağız. Sizlerinde yapacağından şüphemiz yok. Karşımızda gizli, örtülü ve birbirleriyle yan yana gelmemek için gayret sarf eden. Perde arkasında birbirlerini destekleyen, adaylıktan çekilen, kapalı kapılar ardından değişik pazarlıklar içinde olan bir ittifak görüyoruz."
 
GÜÇLÜ DESTEKLE OYUNLARI BOŞA ÇIKACAK
 
31 Mart seçimlerini 24 Haziran Cumhurbaşkanlığı seçiminin güven oylaması şekline dönüştürmek için gayret sarf edildiğine dikkati çeken Ekrem, sözlerini şöyle sürdürdü; "Bu seçimde Cumhur İttifakı'nın alacağı oyları 3-5 puan geride tutarsak bunu Cumhurbaşkanımızın meşruriyetini ve yeni sistemi tartışmaya açıp yeniden bir kaos ortamı oluşturmak için plan yapıyorlar. Bizim buna izin vermememiz için elimizde çok önemli bir fırsat var.Biz bugüne kadar vermiş olduğumuz desteği verirsek bu planları da boşa çıkacak."
 
SEÇİM GÜVEN OYLAMSI ŞEKLİNDE GEÇECEK
 
Cumhur İttifakı Adayı Bilal Soykan da Akyazı Merkez ile ilgili yeni terminal, hayvan pazarı ve mezbahane ile Yahyalı ile Sanayi bağlantı yoluna yönelik projelerinin olduğunu söyledi.  Akyazı'nın sorunlarını çözecekleri sözünü veren Soykan; "
 
Terminal, mezbahane ve hayvan pazarı ile ilgili projelerimiz var. Yahyalı Sanayi Bağlantı yolu sanayiden süt fabrikasına kadar olan kısmı Karacasu'nun etrafını çevre yolu olarak düzenleyip Akyazı merkezin trafiğini rahatlatmakla alakalı projelerimiz var.
 
Bu dönem daha çok köylerimizin mahallelerimizin asfaltını yaparak sizleri tozdan, çamurdan ve çukurdan kurtaracağız. Vatandaş suyunun temiz ve güzel akmasını, yolunun düzgün olmasını ister.
 
Uçuk projelerimiz yok. Kuzuluk'ta  14 bin ton asfaltı, bin tonluk su deposunu, 8 derslikli okulu, futbol sahasını, antrenman sahasını, köylü pazarını, kanalizasyon projesini, köprüleri, araçları ve bir çok hizmeti 5 yıl gibi bir kısa zamanda sıfır borç ile yaparak 177 bin lira para ile Akyazı Belediyesi'ne bağlandık. Biz bu işleri yaptık.
 
Yine yaparız. Bize vereceğiniz desteğin aynısını koordinasyon açısından büyükşehire de vermenizi istiyoruz" dedi. 
 
Soykan, bu seçimin sadece Bilal Soykan'ın seçimi olmasından ziyade Cumhur İttifakı ve Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'nin bir güven oylaması şeklinde geçeceğini sözlerine ekledi.
Marmara Göz
TÜRKİYENİN ÖNÜNÜ KESMEK İSTİYORLAR
Marmara Göz
TÜRKİYENİN ÖNÜNÜ KESMEK İSTİYORLAR
TÜRKİYENİN ÖNÜNÜ KESMEK İSTİYORLAR
TÜRKİYENİN ÖNÜNÜ KESMEK İSTİYORLAR
TÜRKİYENİN ÖNÜNÜ KESMEK İSTİYORLAR
TÜRKİYENİN ÖNÜNÜ KESMEK İSTİYORLAR
TÜRKİYENİN ÖNÜNÜ KESMEK İSTİYORLAR
TÜRKİYENİN ÖNÜNÜ KESMEK İSTİYORLAR

YORUM YAZ

ADINIZ SOYADINIZ:
YORUMUNUZ:
Bekirpaşa kavşağında kaza
1 / 15
İstanbul Outlet

YAZARLARIMIZ

   

EN ÇOK OKUNANLAR

EN ÇOK YORUMLANANLAR

AKYAZI HABER

Arşiv Haber Arama

Green Garden