ÇAĞRI OTOMOTİV
Akyazı Aktaş Sürücü Kursu

TOBB BAŞKAN VEKİLİNDEN ATSOYA ZİYARET

20-09-2019 08:34:06 - AKYAZI
TOBB BAŞKAN VEKİLİNDEN ATSOYA ZİYARET

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkan Vekili ve İKV (iktisadi Kalkınma Vakfı ) Başkanı Ayhan Zeytinoğlu ATSO'yu ziyaret ettti.

Özgür Adımlar
Zeytinoğlu’nu  ATSO Yönetim Kurulu Başkanı Z.Şinasi Bayraktar ve Meclis Başkanı Muzaffer Başer misafir etti.
 
Başkan Bayraktar, TOBB Başkan Vekili Zeytinoğlu’nun odamızı ziyaretinden duyduğu memnuniyeti belirttikten sonra, Odamız üyelerinin, ticari, ekonomik sıkıntı ve finansmana erişim konusundaki sorunlarını iletti. Başkan Bayraktar son iki senedir yaşadığımız süreçte sanayicimiz, tüccarımız ve esnafımız zor günler geçirmektedir. Bu sıkıntıları atlatmamız için daha çok desteklerin üyelerimize sağlanması için gerekli çalışmaların hızlandırılması gerekmektedir. Bu konuda TOBB nin önceki yıllarda yaptığı gibi önemli adımlar atarak hükümet nezrinde çalışmalar yapması gerekmektedir. Ülkemizin kalkınması ve refah seviyesinin artması için üretime hız vermeliyiz, bunu da destek ve teşviklerle yapacak durumdayız dedi.
 
TOBB Başkan Vekili Zeytinoğlu, Başkan Bayraktar ile uzun yıllara dayanan bir dostluğumuz bulunmaktadır. Bayraktar ailesi olarak uzun yıllardır TOBB camiası içinde önemli komisyon ve kurullarda yer alarak, başarılı çalışmalarda bulunmuşlar ve hala da camiamız içinde öneli konumdadırlar. Görüyorum ki Akyazı Ticaret ve Sanayi Odasında da başarılı bir şekilde çalışmalar yaparak ilçe ekonomisi için mücadelelerini sürdürmektedirler. Başkanımızı ve Odamızı başarılı çalışmalarından dolayı kendilerini tebrik eder ve devamını dilerim. Ayrıca başkanımızın ilçenin ticaret, sanayi ve ekonomisinin düzeltilmesi için her ay  muntazaman göndermiş olduğu, hassasiyetle hazırladığı sorun ve sıkıntıların içinde bulunduğu dosya  TOBB Yönetim Kurulunda ve ayrıca komisyon ve kurul  toplantılarında görüşülmektedir. Başkanımızın TOBB a gönderdiği ekonomik ve ticari sorun ve sıkıntılardan oluşan dosyaların   çözüm bulunması  için takibinde bulundum ve bulunmaya da devam edeceğim ,dedi.
Güven Yapı
TOBB BAŞKAN VEKİLİNDEN ATSOYA ZİYARET
Akgün Restoran Çorba
TOBB BAŞKAN VEKİLİNDEN ATSOYA ZİYARET

YORUM YAZ

ADINIZ SOYADINIZ:
YORUMUNUZ:
Restoranı kurşunladılar
1 / 15
Murat Optik

YAZARLARIMIZ

   

EN ÇOK OKUNANLAR

EN ÇOK YORUMLANANLAR

AKYAZI HABER

Arşiv Haber Arama

Turgay Usta (Akgün Restoran)