YÖNYAP YAPI
Akyazı Aktaş Sürücü Kursu

TİCARET BORSASINDAN ÜYELERİNE NEFES KREDİSİ

30-04-2020 17:51:06 - AKYAZI
TİCARET BORSASINDAN ÜYELERİNE NEFES KREDİSİ

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) öncülüğünde Covid-19 salgınından olumsuz etkilenen üyelere yönelik başlatılan nefes kredisi açıklaması yaptı

Hardal Burger Akyazı
Akyazı Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Ali Şener Bayraktar, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) öncülüğünde Covid-19 salgınından olumsuz etkilenen üyelere yönelik başlatılan nefes kredisi ile ilgili açıklamalarda bulundu.
 
Üye işletmelerimizin finansman sorunlarının giderilmesine katkı sağlamak üzere geçtiğimiz dönemlerde gerçekleştirilen nefes kredisi projesi tekrar başlatılmıştır. Bu çerçevede üyelerimiz, Borsamız hizmet binasından alacakları “Nefes Kredisi başvurusu içindir” açıklamalı faaliyet belgesi ile Denizbank şubesine kredi başvurularını yapabileceklerdir.
 
TOBB ve 365 Oda/Borsanın tüm kaynaklarının bir araya getirilmesiyle oluşturulan Nefes Kredisi’nde, Üyelerimizin kullanacağı kredi 2020 yılı sonuna kadar anapara ve faiz ödemesiz 2021 yılı 12 eşit taksitte (azami 20 ay vadeyle), yıllık % 7,5 faiz oranı ve firmanın cirosuna göre 50.000 veya 100.000 TL’ye kadar kredi kullanabileceklerdir. 
 
Başkan Bayraktar, “ Son zamanlarda yaşadığımız ekonomik sıkıntıları aşmak için  Akyazı Ticaret Borsası olarak kaynaklarımızı Nefes kredisi için üyelerimizin kullanımına açarak her zaman olduğu gibi bugünde üyelerimizin yanında olmaya devam edeceğiz.” dedi.
 
Denizbank Akyazı Şube Müdürü Muammer Sarı Nefes Kredisi ile ilgili yapmış olduğu açıklamada; Bu kampanya ile Borsa üyelerine hizmet vermekten duydukları memnuniyeti dile getirirken, daha iyi hizmet verebilmek adına Denizbank Şubelerindeki çalışma saatlerinin 09:00 – 17:00 olacak şekilde düzenlendiğini belirtti. Projenin tüm Borsa üyelerine hayırlı olmasını dileyerek Yönetim Kurulu Başkanı Ali Şener Bayraktar’ın göstermiş olduğu ilgiden dolayı da kendisine teşekkür etti.
Akgün Restoran Çorba
TİCARET BORSASINDAN ÜYELERİNE NEFES KREDİSİ
Ürdüç
TİCARET BORSASINDAN ÜYELERİNE NEFES KREDİSİ
TİCARET BORSASINDAN ÜYELERİNE NEFES KREDİSİ

YORUM YAZ

ADINIZ SOYADINIZ:
YORUMUNUZ:
Muhittin 4 yıl önce2020-04-30 18:28:17

Faiz Haramdır bu haberi yaparak sizde harama ortak oluyorsunuz Ali şener bayraktar da faizci oluyor Yapmayın etmeyin Allah a ve peygamberine savaş açmayın muhakkak kaybeden siz olursunuz

0
-0
Restoranı kurşunladılar
1 / 15
Yıldız Oyun Gezegeni

YAZARLARIMIZ

   

EN ÇOK OKUNANLAR

EN ÇOK YORUMLANANLAR

AKYAZI HABER

Arşiv Haber Arama

Turgay Usta (Akgün Restoran)