Çetinler Kereste İnşaat Akyazı
Batakköylü Düğün Salonu

Terminal Arazisi Tamam, Top Büyükşehir’de

15-07-2017 12:50:36 - AKYAZI
Terminal Arazisi Tamam, Top Büyükşehir’de

Terminal Yapımı İçin Büyükşehir Bekleniyor

Hardal Burger Akyazı

Akyazı’da uzun yıllardır bulunmayan terminal binası için kolları sıvayan Akyazı Belediye Başkanı Hasan Akcan kamulaştırma istimlak işlemlerinin onayı ardından Akyazı’ya Terminal için yer tahsisini gerçekleştirdi. 05.06.2017 tarihinde resmi gazetede yayınlanan Akyazı’da yapılacak yeni otobüs terminali için İnönü Mahallesi 76 Ada, 26,27,28,29 nolu parseller kamulaştırıldı.

Büyükşehir Belediye başkanı Zeki Toçoğlu birçok seçimde projesi hazır olan terminal binası için Akyazı Belediyesinin yer tahsis etmediğini ettiği taktirde projenin hazır olduğunu ve hemen ihale hazırlığı yapılarak terminal binasının yapılacağını belirtmişti.

Süreç nasıl işleyecek terminal için kamulaştırılan arazinin büyükşehire devri ile Sakarya Büyükşehir Belediyesi ihale için tarih belirleyerek ihaleye açacak ve terminal binasının inşaatı başlayacak.

İlgili Haber: https://www.akyazihaber.com/akyazi/akyazi-yeni-terminal-icin-acele-kamulastirma-karari-36329-detay

Sakarya Beton

YORUM YAZ

ADINIZ SOYADINIZ:
YORUMUNUZ:
Halk otobüsü devrildi: 9 yaralı
1 / 15
İstanbul Outlet

YAZARLARIMIZ

   

EN ÇOK OKUNANLAR

EN ÇOK YORUMLANANLAR

AKYAZI HABER

Arşiv Haber Arama

HSK Temizlik Hizmetleri