YÖNYAP YAPI
Batakköylü Düğün Salonu

TEDARİK ZİNCİRİ FİNANSMAN PROTOKOLÜNÜ İMZALANDI

08-01-2021 17:44:17 - AKYAZI
TEDARİK ZİNCİRİ FİNANSMAN PROTOKOLÜNÜ İMZALANDI

Akyazı Ticaret Borsası, Halk Bankası ve Ziraat Bankası ile tedarik zinciri finansman protokolünü imzaladı.

Özgür Adımlar
Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu ve Halkbankası Genel Müdürü Osman Arslan’ın  katılımıyla gerçekleştirilen “Paraf Ticari Kredi Kartı ile Güvenceli Tedarik Zinciri Finansmanı Anlaşması" Lansmanının ardından Borsamız,  Halk Bankası ve Ziraat Bankası Akyazı  Şubesi  arasında protokol imzaladı.
 
‘Halkbank  Paraf Ticari Kredi Kartı ve Ziraat Bankası Başak Kart ile Güvenceli Tedarik Zinciri Finansmanı Protokolü” Yönetim Kurulu Başkanımız Ali Şener Bayraktar  ve Halk Bankası Kocaeli Bölge Pazarlama Bölüm Müdürü Turgay Aslan, Halk Bank Akyazı  Şube Müdürü Dursun Ali Mollaoğlu ve Ziraat Bankası Akyazı Şube Müdürü Ahmet Öğütmen tarafından imzalandı.
 
Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Ali Şener Bayraktar; "İmzalanan protokol ile üyelerimize tahsilat garantisi ve alıcıya 18 aya kadar vadeli ödeme esnekliği sağlanacak. Protokol ile ayrıca Mal ve hizmet alımlarında 540 güne varan taksit, vade veya esnek vade imkanının yanı sıra kredi, çek, senet, teminat mektubu yerine Paraf Ticari Kredi Kartları ve Başak Kart ile kolay ve uygun maliyetli ticaret imkanı sağlanacak ve nakit taşıma riski gibi operasyonel risklerde ortadan kalkmış olacak.
 
Tüm üyelerimiz, Halk Bankası ve Ziraat Bankası tarafından ciro ve kredibiliteye göre belirlenecek limitler dahilinde hem satıcı hem de alıcı olarak bu sistemden yararlanabilecektir. İmzalanan protokolün tüm üyelerimize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.
 
Ürdüç
TEDARİK ZİNCİRİ FİNANSMAN PROTOKOLÜNÜ İMZALANDI
Ürdüç
TEDARİK ZİNCİRİ FİNANSMAN PROTOKOLÜNÜ İMZALANDI
TEDARİK ZİNCİRİ FİNANSMAN PROTOKOLÜNÜ İMZALANDI

YORUM YAZ

ADINIZ SOYADINIZ:
YORUMUNUZ:
AKYAZI 4 yıl önce2021-01-09 18:25:35

Aynı yüzleri görmekten bıktık!

0
-0
Otomobili ile köpeğin üzerinden böyle geçti
1 / 15
Murat Optik

YAZARLARIMIZ

   

EN ÇOK OKUNANLAR

EN ÇOK YORUMLANANLAR

AKYAZI HABER

Arşiv Haber Arama

10 K Grup