Bilal Soykan ve Osman Karaoğlan ve Hasan Akcan, HASAN YAZICI
İNOĞLU YAPI ÇELİK PREFABRİK YAPILAR
Ellidört Park

Süleyman Soylu patlama yerinde

09-07-2020 13:34:27 - AKYAZI
Süleyman Soylu patlama yerinde

Özgür Adımlar
Taşkısığı Mahallesinde 3 askerin şehit olduğu patlamanın ardından İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, patlama bölgesine gelerek incelme yaptı.
 
Geçen hafta 7 kişinin öldüğü Havai Fişek Fabrikasında patlamadan kalan patlayıcılar, kontrollü şekilde patlatılmak üzere kamyonla Taşkısığı Mahallesinde faaliyet gösteren Taş Ocağına getirildi.
 
Patlayıcıların kamyondan indirildiği sırada patlama yaşandı. Patlamada 2’si patlayıcı madde imha timinden olmak üzere 3 jandarma personeli şehit oldu. 6 jandarma personeli yaralandı.
 
Patlamanın ardından İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, olayın yaşandığı yere geldi. Olay yerinde inceleme yapan Bakan Soylu'nun açıklama yapması bekleniyor.
Marmara Göz
Süleyman Soylu patlama yerinde
Marmara Göz
Süleyman Soylu patlama yerinde
Süleyman Soylu patlama yerinde

YORUM YAZ

ADINIZ SOYADINIZ:
YORUMUNUZ:
Kenan 4 yıl önce2020-07-09 16:02:42

Sorumlular istifa etsin.

0
-0
Yeterrrr 4 yıl önce2020-07-09 14:41:32

Yeter artık yüreklerimiz yeteri kadar yandı içimiz dışımız kor oldu bu basit hataları yapmayın artık ne olurdu bu patlayıcıları yerinde patlat saydınız yazık askerine vatandaşına ne hesap vericek siniz o garibim askerimizin ailelerine içimiz kavruldu artık

0
-0
yeter 4 yıl önce2020-07-09 14:09:14

nedir bu artik daha kac sehit verecez daha kac kere ders cikarip ayni hatalari yapmaya goz gore gore devam edicez , TUM TURKİYE OLARAK ARTİK HAVAİFİSEK VE TOPLAR YASAKLANSİN DAHA KAC AİLENİN EVİNE ATES DUSECEK ARTİK GEREGİ YAPİLMALİ

0
-0
Başkan Yüce bu sözlerle veda etti
1 / 15
Yıldız Oyun Gezegeni

YAZARLARIMIZ

   

EN ÇOK OKUNANLAR

EN ÇOK YORUMLANANLAR

AKYAZI HABER

Arşiv Haber Arama

Green Garden