Bilal Soykan ve Osman Karaoğlan ve Hasan Akcan, HASAN YAZICI
ÇAĞRI OTOMOTİV
Akyazı Aktaş Sürücü Kursu

SOYKAN o iddialara cevap verdi Konuşmalarım çarpıtılıyor

13-03-2019 11:43:25 - AKYAZI
SOYKAN o iddialara cevap verdi Konuşmalarım çarpıtılıyor

Cumhur İttifakı Akyazı Belediye Başkan Adayı Bilal Soykan Akyazı Haber'e özel açıklamalarda bulundu.

Hardal Burger Akyazı

Akyazı Haber Ali Yıldırım’ın sorularını yanıtlayan Belediye Başkan Adayı Bilal Soykan ve İlçe Başkanı Mesut Ekrem, Bazı muhaliflerin belden aşağı eleştirilerine sert çıktı.

Kendisini siyasi şımarıklıkla itham eden muhalefetin kendisi hakkında ortaya attığı 'Akyazı için bir süre bir şey yapmayacak' şeklindeki iddialarıyla ilgili konuşan Soykan; röportajda şunları söyledi; "

Konuşmalarımız çarpıtılıyor. Akyazı’ya hizmet adına çıktığımız bu yolda, hem Ak Parti ilçe Teşkilatı hem de ittifak kurduğumuz Milliyetçi Hareket Partisi ile oturup bir karar aldık; Bizim amacımız sadece hizmet, dolayısıyla aynı memlekette siyaset yaptığımız için, diğer başkan adayları hakkında ne karalama kampanyası yapacağız ne de polemiğe girip ortamı germeye çalışacağız. Bu tutumumuzu ve ağırbaşlılığımızı seçim süresince de devam ettirmeye çalışacağız. Ama görüyorum ki bazı aday arkadaşlar hakkımızda yalan yanlış söylemlerde bulunarak algı oluşturmaya çalışıyorlar.

 

İKİ YIL KİMSE BİRŞEY BEKLEMESİN ! 

İki Yıl kimse bir şey beklemesin biz hiçbir şey yapmayacağız gibi bir algı oluşturuluyor. Biz diyoruz ki iki yıl bizden fantezi bir vaat beklemeyin. Belediyeciliği biliyoruz ve geçmişten tecrübemiz var. Oy almak uğruna halkımıza hayal ürünü vererek kandırmıyoruz. Biz Halkımız bizi seçip göreve getirdiği takdirde ilk olarak halkımızın acil sorunlarını yerine getireceğiz ve gerek alt yapı gerekse diğer yatırımları planlama ile sosyal ve kültürel yatırımlarımıza yön vereceğiz. Plansız yapılan yatırım yatırım değildir. Yap boz belediyeciliğiyle halkımızın parasını israf edemeyiz. Göreve geldiğimiz takdirde 5 yıllık yatırım programımız hazır. Atalarımız ne demiş 40 kere ölç bir kere biç” Tabiri caizse 40 kere ölçüp bir kere biçeceğiz.

 

YAPTIKLARIMIZ YAPACAKALARIMIZIN TEMİNATIDIR.

Kuzuluk'ta bir dönem belediye başkanlığı yaptım. 1.8 milyon bütçeden 4.2 milyona çıkardık. 14 bin ton asfaltı, bin tonluk su deposunu, 8 derslikli okulu, futbol sahasını, antrenman sahasını, köylü pazarını, kanalizasyon projesini, köprüleri, araçları ve bir çok hizmeti sıfır borç ile bitirdik. 177 bin lira parayla Akyazı Belediyesi'ne bağlandık. Bunu yaptık. Bu saydıklarımı 5 yıl gibi sürede düşük bütçeli belediyede yaptık. Yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır diyoruz. Amatör Spor Kulüpleri ile ilgili 'spora destek verilmeyecek gibi' propaganda yapılıyor. Bizim amatör spor kulüplerine bakış açımız belli. Kuzuluk'ta yaptığımız spor tesisleri ortada. Halkımızı çeşitli söylemlerle kandırmaya çalışıyorlar. Bunları söyleyenler geçmişte yaptıklarıma bakabilirler.

 

ŞIMARIKLIKLA İTHAM EDİYORLAR.

Bizi siyasi şımarıklıkla itham ediyorlar ve hakkımızda atıp tutuyorlar. . ‘’Sevgisiz büyümedik hamdolsun. Ancak, Allah uzun ömürler versin; babamın çalışmaktan bizleri şımartmaya vakti olmadı. Memleket derdimiz, Akyazı sevdamız varken, vereceğiniz oylarınız ve destekleriniz bizi asla şımartmaz. Tevazumuz ancak bu kadar müsaade ediyor. Allah beni sizlere mahcup etmesin yeter…’’ Akyazı’mıza huzur getirmek, hizmet getirmek amacındayken gergin ortam yaratmak istemiyoruz. Yeri ve zamanı gelince her konuyu açık açık anlatacağız. Bu süreçte efendiliğimizi bozmayacağız. Yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır diyoruz, Sevgili Hemşerilerime selamlarımızı, saygılarımızı sunuyoruz…"

 

BİLAL KARDEŞİNİZDEN SİZE ZARAR GELMEZ

Röportajda MHP ‘li ve AK Parti’lilere seslenen Bilal Soykan; "Bu davaya gönül vermiş kardeşlerime sesleniyorum Bilal kardeşinizden size zarar gelmez. Biz hesabını bilen ve çalışan bir ekiple Akyazı halkına hizmet etmeye talibiz. Bu şekilde kulakdan duyma sözlere itibar etmeyin."

Ürdüç
SOYKAN o iddialara cevap verdi Konuşmalarım çarpıtılıyor
Akgün Restoran Çorba
SOYKAN o iddialara cevap verdi Konuşmalarım çarpıtılıyor

YORUM YAZ

ADINIZ SOYADINIZ:
YORUMUNUZ:
Ölüm onu market alışverişinde yakaladı
1 / 15
İstanbul Outlet

YAZARLARIMIZ

   

EN ÇOK OKUNANLAR

EN ÇOK YORUMLANANLAR

AKYAZI HABER

Arşiv Haber Arama

Akgün Restoran