Çetinler Kereste İnşaat Akyazı
Batakköylü Düğün Salonu

Soyhan Sofuoğlu'ndan ikinci tur mesajı

19-05-2023 20:43:14 - AKYAZI
Soyhan Sofuoğlu'ndan ikinci tur mesajı

Hardal Burger Akyazı
Cumhur İttifakı bileşenleri; AK Parti, Milliyetçi Hareket Partisi, Yeniden Refah Partisi ve Büyük Birlik Partisi Akyazı İlçe Başkanları, Cumhurbaşkanlığı seçiminin ikinci turu için biraraya geldi.
 
GECE UYUMADAN, GÜNDÜZ YORULMADAN ÇALIŞACAĞIZ
 
Akyazı Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İlçe Başkanı Soyhan Sofuoğlu, Akyazı Haber muhabirine; "Cumhur İttifakı İlçe Başkanları olarak bugün Akyazı'mızda 28 Mayıs Cumhurbaşkanlığı ikinci tur seçimleri adına ortak bir basın açıklaması yaptık. Biz de Milliyetçi Hareket Partisi olarak ilk günden beri Sayın Genel Başkanımız Dr. Devlet Bahçeli beyfendinin aday belli karar net temasıyla yola çıktığımız Cumhurbaşkanı adayımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ikinci turda da Akyazı'mızda en yüksek oyla Allah nasip ederse tekrar Cumhurbaşkanı yapmak için elimizden gelen bütün gayretle adeta gece uyumadan, gündüz yorulmadan çalışacağız. 
 
TÜRK MİLLETİ 29 MAYIS SABAHI BÜYÜK ZAFERE UYANACAK
 
İnşallah 28 Mayıs'ta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan tekrardan Cumhurbaşkanımız olacaktır. Türkiye yüzyılı yürüyüşümüz de hiç bir engel kalmayacaktır. Türk milleti büyük zafere 29 Mayıs sabahı Allah'ın izniyle uyanacaktır. Şimdiden seçimlerin vatanımıza, milletimize, devletimize hayırlı olmasını temenni ediyorum" ifadelerini kullandı. 
 
UB Group
Soyhan Sofuoğlu'ndan ikinci tur mesajı
Ürdüç
Soyhan Sofuoğlu'ndan ikinci tur mesajı

YORUM YAZ

ADINIZ SOYADINIZ:
YORUMUNUZ:
HGCMN 1 yıl önce2023-05-21 10:34:17

SOYHAN ABİM RABBİM YOLUMUZU AÇIK ETSİN İNŞAALLAH KAZANACAĞIZ RABBİM BİRLİĞİNİZİ DİRLİĞİNİZİ DAİM ETSİN İNŞAALLAH ABİM BERABERLİKTEN AYIRMASIN HEP BERABER SAĞLAM KALELER İÇERİSİNDE SAĞLAM DİREK OLURSAK BİİZNİLLAH GERİSİ ANGARYA HEPSİ DAĞILACAKTIR

0
-0
Misafir 54 1 yıl önce2023-05-20 04:13:36

Reis ne derseN o nokta.

0
-0
Kayan tır yoldan çıktı
1 / 15
İstanbul Outlet

YAZARLARIMIZ

   

EN ÇOK OKUNANLAR

EN ÇOK YORUMLANANLAR

AKYAZI HABER

Arşiv Haber Arama

Turgay Usta (Akgün Restoran)