Aytaş Home
10 K Grup
Batakköylü Düğün Salonu

ŞEHİT VE GAZİ AİLELERİNE ZİYARET

18-03-2017 15:35:18 - AKYAZI
ŞEHİT VE GAZİ AİLELERİNE ZİYARET

Akyazı İlçe Sağlık Müdürü Doktor Gülşah Yılmaz ve sağlık ekipleri ,Akyazı Kaymakamlığı tarafından belirlenen şehit ailelerini ziyaret etti

Hardal Burger Akyazı
18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferinin 102. yıl dönümü anma programları kapsamında Akyazı İlçe Sağlık Müdürü Doktor Gülşah Yılmaz, Akyazı Kaymakamlığı  tarafından belirlenen  Akyazı  Cumhuriyet Mahallesi ve İnönü Mahallelerinde bulunan şehit ve gazi yakınlarını ziyaret etti. 
 
Şehit ve gazi ailelerini evlerinde ziyaret eden İlçe Sağlık Müdürü Doktor Gülşah YILMAZ, şehit ailesiyle sohbet ederek baş sağlığı dileklerinde bulundular. Akyazı ilçe Sağlık Müdürü Doktor Gülşah Yılmaz şehit ve gazi  ailelerine, herhangi bir ihtiyaçları olması durumunda Türkiye Cumhuriyeti Devletinin  her konuda ve her zaman yanlarında olduklarını belirtti.
Afrika Eli
ŞEHİT VE GAZİ AİLELERİNE ZİYARET
Sakarya Beton
ŞEHİT VE GAZİ AİLELERİNE ZİYARET
ŞEHİT VE GAZİ AİLELERİNE ZİYARET
ŞEHİT VE GAZİ AİLELERİNE ZİYARET

YORUM YAZ

ADINIZ SOYADINIZ:
YORUMUNUZ:
Sakarya'da o güzergâhlar 2 gün boyunca trafiğe kapatılacak
1 / 15
Murat Optik

YAZARLARIMIZ

   

EN ÇOK OKUNANLAR

EN ÇOK YORUMLANANLAR

AKYAZI HABER

Arşiv Haber Arama

Akyazı Anadolu İmam Hatip Lisesi Sınav Başvuru