Bilal Soykan ve Osman Karaoğlan ve Hasan Akcan, HASAN YAZICI
ÇAĞRI OTOMOTİV
Ellidört Park

SEDAŞ açıklama yaptı

08-07-2020 11:21:19 - AKYAZI
SEDAŞ açıklama yaptı

Akyazı'da beton elektrik direklerinin yenileme çalışmaları kapsamında yolun daraltılmasına ilişkin tepkiler üzerine SEDAŞ, açıklama yaptı.

Hardal Burger Akyazı
Akyazı ilçesinde eskiyen elektrik direkleri için yenileme çalışmaları başlatıldı. Bu kapsamda ilçede bulunan birçok sokakta direk değişimi başladı. Bazı noktalarda ise elektrik direkleri tam kaldırımın ortasına dikilirken, kaldırım olmayan sokaklarda ise yollara dikilerek, sokakları daraltması vatandaşların tepkisine neden olmuştu.
 
Akyazı Haber'in gündeme getirdiği konuyla ilgili SEDAŞ açıklama yaptı. Açıklamada, Akyazı’ya bağlı, İnönü Mahallesi’ndeki 7048. Sokak ve çevresindeki abonelere daha kaliteli enerji hizmeti sunma amacıyla kurum tarafından elektrik trafosu tesisi yapım çalışması yürütüldüğü kaydedilerek; "Bu çalışma esnasında kurumumuz tarafından dikilen direklerin konumları, bölgede bulunan vatandaşlara ait parsel sınırları ve diğer alt yapı kuruluşlarının mevcut hatları dikkate alınarak saptanmaktadır. Haberde bulunan fotoğrafta da görüleceği üzere, söz konusu alanda bulunan beton direkli elektrik şebekesi gözetilerek, yeni direkler mümkün olduğu kadar eski güzergahlara dikilmeye çalışılmaktadır.
 
SEDAŞ olarak içinde bulunduğumuz bu zorlu süreçte Kocaeli, Sakarya, Bolu ve Düzce’deki 1,9 milyon abonemizin kesintisiz ve kaliteli enerji hizmetinden faydalanabilmesi ve mağduriyetlerin yaşanmaması için çalışmalarımıza 7/24 devam etmekteyiz" denildi.
Ürdüç
SEDAŞ açıklama yaptı
Akgün Restoran Çorba
SEDAŞ açıklama yaptı
SEDAŞ açıklama yaptı

YORUM YAZ

ADINIZ SOYADINIZ:
YORUMUNUZ:
Ali kefal 4 yıl önce2020-07-08 14:39:59

Yer altından geçirin çoğu şehirde yer altından geçiyor kablolar direkler eskide kaldı doksanlı yillarda

0
-0
Kenan 4 yıl önce2020-07-08 12:43:51

Yahu nasıl saçma bir açıklama bu. Sağa sola direk dikeceginize, kabloları yer altına almanız gerekiyor.

0
-0
Günah keçisi 4 yıl önce2020-07-08 11:57:49

Sedaşı günah keçisi ilan eden halk olaylara yüzeyel bakıyor elektrik direkleri kendine ait bahçe içinde kaldığı için şikayet ediyorlar gerekirse yıkarım diye tehdit ediyorlar. sonra sedaş direkleri yola alınca yol daralıyor diye sıkıntı çıkarıyorlar hayır napsınlar kablosuz elektrikmi bekliyorsunuz? veya elektrik direklerini havadamı tutsunlar?

0
-0
Karaoglan 4 yıl önce2020-07-08 11:50:08

Hemdnde bir mana sebep buluyorsunuz. Madem o ladar. Zor. Yer altindsn. Verin. Direk. Len elektirik. Zamani. 40 yil önce biti. Siz. Neyin. Sakasini yapiyorsunuz.

0
-0
Bekirpaşa kavşağında kaza
1 / 15
Murat Optik

YAZARLARIMIZ

   

EN ÇOK OKUNANLAR

EN ÇOK YORUMLANANLAR

AKYAZI HABER

Arşiv Haber Arama

Green Garden