Bilal Soykan ve Osman Karaoğlan ve Hasan Akcan, HASAN YAZICI
YÖNYAP YAPI
Batakköylü Düğün Salonu

SAKTİM ile deprem haftasını konuştuk

02-03-2021 11:00:57 - AKYAZI
SAKTİM ile deprem haftasını konuştuk

Akyazı Haber'in yaptığı özel haber röportajında Afet anında yapılması gerekenleri anlattı.

Özgür Adımlar
İki yıl önce kurulan Sakarya Arama Kurtarma ve Yangın Timi (SAKTİM) deprem eğitimlerinin yanı sıra arama kurtarma ve acil durumlarda hizmet veriyor.
 
Akyazı Haber olarak 1-7 Mart Deprem Farkındalık Haftası dolayısıyla SAKTİM ile depreme yönelik yürüttüğü eğitim çalışmaları hakkında konuştuk .
 
SAKTİM Başkan Vekili Emre Harman, 2019 yılında kurulan derneğin öğrencilere yönelik afet öncesi, afet sırası ve afet sonrası eğitimler gerçeklleştirdiklerini söyledi. Şimdiye kadar 33 bin öğrenci ve 5 bin yetişkin olarak toplam 38 bin kişiye eğitim verildiğini anlatan Harman, eğitimlerde tatbikatlarda gerçekleştirdiklerini ifade etti. 
 
Dernek olarak İzmir Depremi'ndeki arama kurtarma çalışmalarına d akatıldıklarını dile getiren Harman, ayrıca şehirde kaza, yangın ve arama kurtarma çalışmalarına da destek verdiklerini söyledi.
 
Dernek olarak faaliyetleri için yardım beklediklerini anlatan Harman, derneğe gönüllü üye olmak isteyenleri beklediklerini, gönüllü üyelere yangın, ilk yardım, arama kurtarma ve afet bilinci eğitimleri verdiklerini dile getirdi.
 
İletişim Emre Harman: 0531 947 79 49
 
 
Muhabir: Medine Furuncuoğlu
Kameraman: Ethem Gündüz
Akgün Restoran Çorba
SAKTİM ile deprem haftasını konuştuk
Ürdüç

YORUM YAZ

ADINIZ SOYADINIZ:
YORUMUNUZ:
Başkan Yüce bu sözlerle veda etti
1 / 15
Yıldız Oyun Gezegeni

YAZARLARIMIZ

   

EN ÇOK OKUNANLAR

EN ÇOK YORUMLANANLAR

AKYAZI HABER

Arşiv Haber Arama

Green Garden