Bilal Soykan ve Osman Karaoğlan ve Hasan Akcan, HASAN YAZICI
Çetinler Kereste İnşaat Akyazı
Toprak Turizm

Sakarya yeni lunaparkına kavuşuyor

07-02-2022 17:26:08 - AKYAZI
Sakarya yeni lunaparkına kavuşuyor

10 bin metrekare üzerindeki proje eğlence ve sosyal alanlarıyla en kısa sürede hizmete girecek.

Hardal Burger Akyazı
Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce’nin Sakarya Park’ta yapılması müjdesini verdiği yeni lunapark için çalışmalar hızlandı. Oyun alanlarının temeli atıldı, kafeterya bölümünün ise demir aksamı montajlandı. 10 bin metrekare üzerindeki proje eğlence ve sosyal alanlarıyla en kısa sürede hizmete girecek.
 
Sakarya Büyükşehir Belediyesi şehre yeni sosyal alanlar ve eğlence alanları kazandırmaya devam ediyor. Şehrin ihtiyacı olan lunapark için ilk adım Sakarya Millet Bahçesi’nin yanında atılmıştı. Başkan Yüce’nin girişimleriyle eski Çark Mesire bölümünde tüm oyun gruplarının yer aldığı bir lunapark hizmete girdi. Yüce, ikinci müjdeyi ise Sakarya Park’ın bulunduğu alan için verdi. Meclis toplantısında konuşan Başkan Yüce, burada 10 bin metrekare alan üzerine, Sakarya Nehri’nin hemen yanında bir lunapark inşa edileceğini ifade etti. Bu açıklamalar sonrasında, çalışmalar süratle başladı.
 
Nehir manzarasında yeni lunapark
 
Lunaparkın inşası için ihale edilen bölgede oyun gruplarının yerleştirileceği alanların temeli atıldı. Ayrıca park içinde vatandaşların aileleri, çocuklarıyla vakit geçirip dinlenebileceği kafeteryanın demir bölümleri montajlandı. Bu sosyal alanın çevresindeki yeşil bölümlerde ise peyzaj işlemleri yapılıyor. Lunapark tamamlandığında Sakarya, şehir kalabalığından uzak fakat merkezi tüm bölgelere yakın olan, geniş alan üzerine kurulu, nehir manzaralı bir lunaparka kavuşmuş olacak. Park içerisinde eğlence ve adrenalin üzerine tüm oyun grupları yer alacak. Ayrıca, oyun gruplarının yanında sosyal donatı alanları da inşa edilecek ve vatandaşlar, çocukları eğlenirken burada en güzel şekilde vakit geçirecek.
 
Proje hızlandı
 
Büyükşehir Belediyesi’nden yapılan açıklamada, “Sakarya Büyükşehir Belediyesi olarak kentin sosyal, sanatsal ve kültürel faaliyetlerin yürütüldüğü alanlara yenilerini ekliyoruz. Sosyal anlamda vatandaşların ihtiyaç duyduğu alanlarda yeni projelerimize başladık. Millet Bahçesi’nden sonra şimdi de Sakarya Park’ta başladığımız lunapark projemize hız kazandırdık. Belirli bölümlerin temeli atıldı, kafeterya bölümünün montajına başlandı. 10 bin metrekarelik, nehir manzaralı projemiz en kısa sürede tamamlanacak. Şehrimize hayırlı olsun” denildi. 
Ürdüç
Sakarya yeni lunaparkına kavuşuyor
Akgün Restoran Çorba
Sakarya yeni lunaparkına kavuşuyor
Sakarya yeni lunaparkına kavuşuyor
Sakarya yeni lunaparkına kavuşuyor
Sakarya yeni lunaparkına kavuşuyor
Sakarya yeni lunaparkına kavuşuyor
Sakarya yeni lunaparkına kavuşuyor
Sakarya yeni lunaparkına kavuşuyor

YORUM YAZ

ADINIZ SOYADINIZ:
YORUMUNUZ:
Akyazılı 2 yıl önce2022-02-08 16:52:06

Çok güzel ama malesef gidicek para yok uygun fiyatlı olsa gitsek

1
-0
halkcı 2 yıl önce2022-02-07 22:13:41

sakaryanın lunaparka ihtiyacı yok. düğün yapmayı bilmeyen, eğlenmeyi bilmeyen insanlara lunapark lüks.

4
-1
Başkan Yüce bu sözlerle veda etti
1 / 15
BELLONA

YAZARLARIMIZ

   

EN ÇOK OKUNANLAR

EN ÇOK YORUMLANANLAR

AKYAZI HABER

Arşiv Haber Arama

Green Garden