Çetinler Kereste İnşaat Akyazı
Ellidört Park

Sakarya Odaları Başkanlarından Bayraktara hayırlı olsun ziyareti

25-06-2019 12:05:52 - AKYAZI
Sakarya Odaları Başkanlarından Bayraktara hayırlı olsun ziyareti

Sakarya Ziraat Odaları Başkanları, Türkiye Ziraat Odaları Birliği (TZOB) Genel Başkanı Şemsi Bayraktar’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

Özgür Adımlar

-Sakarya Odaları Başkanlarından Bayraktar’a hayırlı olsun ziyareti…

-Ziraat Odalarının Başkanları, TZOB Genel Başkanına taleplerini ilettiler:

-“Fındık ve mısırda TMO devreye girmezse üretici perişan olur”

 

Sakarya – 25.06.2019 – Sakarya Ziraat Odaları Başkanları, Türkiye Ziraat Odaları Birliği (TZOB) Genel Başkanı Şemsi Bayraktar’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

Bayraktar tarafından TZOB Genel Merkezi’nde kabul edilen Sakarya Ziraat Odaları Başkanları, ziyarette, fındık ve mısırla ilgili taleplerini de ilettiler. Oda Başkanları, “fındık ve mısırda TMO devreye girmezse üretici perişan olur” dediler.

Toprak Mahsulleri Ofisi’nin (TMO) fındık ve mısırda alıma girmesi gerektiğini vurgulayan Sakarya Ziraat Odaları Başkanları, TMO’nun hasattan önce fiyat açıklayarak fındık ve mısır alımına girmesi ve yeterli miktarda alım yapması talebinde bulundular.

Oda Başkanları, Amerikan beyaz kelebeği gibi zararlıların ve külleme hastalığının fındık alanlarına büyük zarar verdiğini ifade ederek, bu durumun fındık rekoltesini önemli ölçüde düşüreceğini vurguladılar. Sakarya Odaları Başkanları, Tarım ve Orman Bakanlığı, belediyeler, Ziraat Odaları ve diğer sivil toplum kuruluşlarının bu sorunla mücadelede birlikte hareket etmesi gerektiğini ifade ettiler.

Sakarya Ziraat Odalarının Başkanları, fındıkta alan bazlı desteğin kaldırıldığı dönemde devreye girerek alan bazlı desteğin devamını ve her yıl TMO’nun fındık alımına girmesini sağlayan TZOB Genel Başkanı Bayraktar’a teşekkür ettiler.

Şemsi Bayraktar’ın, TZOB Genel Başkanlığına rakipsiz olarak yeniden seçilmesinden dolayı memnuniyetlerini ifade eden Sakarya Ziraat Odaları Başkanları, Ziraat Odalarının ve Sakarya’nın sorunlarıyla yakından ilgilenen Genel Başkan Bayraktar’a teşekkürlerini ilettiler. Genel Başkanın Sakaryalı olması münasebetiyle kendilerini evlerinde hissettiklerini vurgulayan Sakarya Ziraat Odalarının Başkanları, Genel Başkanın misafirperverliğinden duydukları memnuniyeti de ifade ettiler.

 

======================TZOB Basın Ofisi=======================

Cep: 532 788 41 05 / 530 363 30 96 / 533 268 27 72 / 554 906 49 15 / 507 139 43 34

UB Group

YORUM YAZ

ADINIZ SOYADINIZ:
YORUMUNUZ:
En popüler bebek isimleri belli oldu
1 / 15
BELLONA

YAZARLARIMIZ

   

EN ÇOK OKUNANLAR

EN ÇOK YORUMLANANLAR

AKYAZI HABER

Arşiv Haber Arama

Networks