10 K Grup
Toprak Turizm

Sakarya'da karantinadaki kişi sayısı 3 bini geçti

10-03-2021 19:38:23 - AKYAZI
Sakarya'da karantinadaki kişi sayısı 3 bini geçti

Sakarya Valisi Çetin Oktay Kaldırım, şehirde karantina uygulanan ev ve kişi sayısını açıkladı.

Hardal Burger Akyazı
Şehirde alınan tüm önlemlere ve yapılan uygulamalara rağmen vaka sayıları artmaya devam ediyor. Vaka sayılarının artmasında en önemli etkeni ev ziyaretleri oluşturuyor.
 
 
Adapazarı, Arifiye, Erenler, Geyve, Karasu, Sapanca, Pamukova, Akyazı, Kaynarca, Taraklı'da çok sayıda ikamet ve kişi karantinaya alınmıştı.
 
Sakarya Valisi Çetin Oktay Kaldırım, şehirdeki karantina sayılarındaki son durumu paylaştı.
 
İl genelinde bugün itibariyle 315 müstakil ev,  34 apartman, 1 site, 3 sokak ve 3 mahallede toplam 3 bin 1 kişi karantinada olduğunu bildiren Kaldırım, koronayla mücadelenin tavizsiz, titiz ve kararlı bir şekilde devam edeceğini belirtti. 
Ürdüç

YORUM YAZ

ADINIZ SOYADINIZ:
YORUMUNUZ:
Vatandaş Kemal 3 yıl önce2021-03-15 03:12:08

Fabrika açık cami açık AKP kongreleri LEBALEB Akpli parti ziyaretleri ve ziyafetleri harika. Sonra vatandaşı suçla. Devlet adamlığı bu değil. Bir ay bizler evimize kapanmaya hatta iki ay razıyız hazırız. Milyarlarca doların hesabını veremediler hazinede para yok ey ülkemin insanı haberin var mı?

0
-0
Vatandas 3 yıl önce2021-03-10 19:53:51

Fabrikalar ack oldugu surece bu virus daglimi durmiyacak burdan devlet buyuklerine sesleniyorum isiszlik maasi vermemek icin bu insan larn hayatini tehlikeye atyorsunuz Allah bunun hesabini ahirette sizden soracak...

0
-0
Kayan tır yoldan çıktı
1 / 15
Murat Optik

YAZARLARIMIZ

   

EN ÇOK OKUNANLAR

EN ÇOK YORUMLANANLAR

AKYAZI HABER

Arşiv Haber Arama

Turgay Usta (Akgün Restoran)