Aydın Metal
Çetinler Kereste İnşaat Akyazı
Toprak Turizm

ŞAHİN Sol Şeridi Kapattı

26-06-2016 14:47:17 - AKYAZI
ŞAHİN Sol Şeridi Kapattı

Akyazı ilçesinde trafik kazaları bitmek bilmiyor. Trafik kazalarına davetiye çıkaran aceleci bir sürücü kameraya böyle yansıdı

Özgür Adımlar

Sol Şeridi adeta kendi yoluymuş gibi kullanan sürücü kendi canını tehlikeye soktuğu kadar başkalarını da tehlikeye sokuyor. Vakıf mahallesinden Seyfelere kadar sol şeridi çoklukla işgal eden sürücü neredeyse hiç sağ şeridi kullanmıyor. Son olarak karşı şeritten otomobili görmesine rağmen bir kamyonu sollamak isteyen sürücünün tehlikeli hareketini fark eden dev kamyon emniyet şeridine kaçarak tehlikeyi önlemeye çalıştığı açıkça görülüyor.

 

işte 24.06.2016 Cuma günü kayıtlara geçen görüntüler

Güven Yapı

YORUM YAZ

ADINIZ SOYADINIZ:
YORUMUNUZ:
8 yıl önce2016-06-29 13:58:30

Bu şahinlere \"Dur\"diyecek görevli,sorumlu ve yetkili bir müslüman yok mu arkadaş.Ya hu adamlar çarşının göbeğinde bile kimseyi takmıyor.Ey sorumlular.Uyanın bu sıcak yaz uykusundan.Yeter artık.

1
-0
8 yıl önce2016-06-27 12:51:42

Çarşının ortasında,hatta polis karakoluna yakın vaya tam karşısında tehlikeli araç sürenleri çok görüyorum.Yanlış park yapanlar,yolu iki taraftan kapatanlar,kavşak içinde park yapanlar...Aklınıza gelebilecek en dikkat çeken yanlışlar.Bu trafik işlerine kimler bakıyor.Hele akşam üstü var ya.Allah korusun.Her taraf maganda dolu.

2
-0
Makam aracı kullanmayan belediye başkanı işe otobüsle gidiyor
1 / 15
Yakıcı Garden

YAZARLARIMIZ

   

EN ÇOK OKUNANLAR

EN ÇOK YORUMLANANLAR

AKYAZI HABER

Arşiv Haber Arama

Networks