10 K Grup
Akyazı Aktaş Sürücü Kursu

Pikniğe giden Akyazılı aile büyük şok yaşadı

21-09-2020 10:51:04 - AKYAZI
Pikniğe giden Akyazılı aile büyük şok yaşadı

Akyazı'da hafta sonu Mudurnu deresi kenarına pikniğe giden aile gördükleri manzara karşısında şok yaşadı.

Özgür Adımlar
Pazar günü piknik yapmak için Mudurnu deresi'nin Bedilkazancı mevkisine gelen aile, gördükleri manzara karşısında şok geçirdi.
 
Mudurnu Deresi'ndeki kirliliği ve balık ölümlerini gören aile, cep telefonuyla deredeki kirliliği görüntüledi.
 
Kirliliği kayıt altına alınan kişi; "
 
Bugün Pazar. Ailecek dere kenarına piknik yapmaya geldik. Kötü bir manzarayla karşılaştık. Dere atık sularla dolu. Balıklar ölmekte. Çevre kirliliğine artık son verilmesini istyoruz Bu atık sular dereyi kirtetip balıkları öldürüyor. Ailecek her zaman buraya geliyoruz. İlk defa böyle bir durumla karşılaştık. Suyun üzeri yağ dolu ve koku var. Yetkililerin bir an önce ele almasını ve çevre kirliliğinin son bulmasını istiyoruz" diye konuştu.
 
BİR AYDA ÜÇÜNCÜ KEZ
 
Öte yandan Eylül ayının başında ve önceki gün de Mudurnu Deresi'nin rengi atıklar nedeniyle siyaha dönmüştü.
 
VALİDEN YARDIM İSTEDİLER
 
Mudurnu Deresi'nin geçtiği mahalleleri temsilen Bedilkadirbey Mahallesi Muhtarı Ercai Pınar ve Gebeş Mahallesi Muhtarı İlker Biçen, Vali Çetin Oktay Kaldırım'ı ziyaret ederek kirlilikle ilgili çözüm bulunmasını talep etmişti.
 
Muhtarların dinleyen Vali Kaldırım, yaşanan kirliliği ve sıkıntıları yakından takip ettiğini ifade ederek eşsiz doğal güzelliğinin tahrip edilmesine asla müsaade etmeyeceklerini belirtmişti.
UB Group
Pikniğe giden Akyazılı aile büyük şok yaşadı
UB Group
Pikniğe giden Akyazılı aile büyük şok yaşadı

YORUM YAZ

ADINIZ SOYADINIZ:
YORUMUNUZ:
Gündoğdu 4 yıl önce2020-09-23 19:33:11

O dereyi bu hale getirenler katil katil katil katil Derhal yargıda yargılanmalıdır.

0
-0
Arifi 4 yıl önce2020-09-21 22:03:43

Özellikle sayin Valimizin açıklamasından sonra mudurnu deresine daha fazla atik Birakilmaya başlandı...! Sahi bizim cevre bakanligimiz var...! Bunlar ne iş yapar ..!? Vatandaş görüyor kayda aliyor sonuç.. Ortada.....DEREYİ KIRLETME YE DEVAM..

0
-0
Kuzuluklu 4 yıl önce2020-09-21 18:12:16

Ben kaç sefer arayıp şikayet ettim tekrar bana geri dönüp ceza yazıldığını söylediler ama demekki ceza yeterli gelmiyor il çevre ve şehircilik müdürlüğü görevini yapamıyor yazıklar olsun kimin bunda parmağı varsa Allah iki yakasını bir araya getirmesin

0
-0
Kenan 4 yıl önce2020-09-21 18:11:01

Allah aşkına yeter artık, şu güzelim Mudurnu deremizi kirletmeyin. Kirletenler laftan anlamıyor, yetkililer neden görevlerini yapmıyorlar.

0
-0
Misafir 4 yıl önce2020-09-21 15:05:06

Yazık İnsan olan bunu yapar mı Yıllardır Mudurnu Deresine İnsanlar Şifalı su diye Giriyorlardi Şimdi Fabrikalar kuruldu Pislik Yuvasına döndü Allah ıslah etsin insan kendi Evine Bahçesine Çoluk çocuğuna bunu Yapar mı

1
-0
Akyazılıı 4 yıl önce2020-09-21 14:27:57

Para dönsün de işler yolundaa dimi patronn Allahın azabı üzerine olsun senin servetin hastane masraflarına yetmeyeceği günleri görmeniz an meselesi doğada yaşamı katleden insanlığı hiçe sayıyorum demektir sana ruhsat verip yolunu açan susuz kalsın saat 00.00 da kapakları açmayı unutmayın

1
-0
misafir 4 yıl önce2020-09-21 11:28:41

bu kirlilikle beraber aslında tüm canlılar olarak hepimiz ölüyoruz böyle devam ederse zehirli, kirli sular her tarafa yayılacak acil önlem alınmalı

2
-0
Restoranı kurşunladılar
1 / 15
Yıldız Oyun Gezegeni

YAZARLARIMIZ

   

EN ÇOK OKUNANLAR

EN ÇOK YORUMLANANLAR

AKYAZI HABER

Arşiv Haber Arama

Turgay Usta (Akgün Restoran)