Aydın Metal
YÖNYAP YAPI
Batakköylü Düğün Salonu

Oryantring Federasyonu ve Akyazı Belediyesinden Ormanparkta Yarışma

23-05-2017 11:00:55 - AKYAZI
Oryantring Federasyonu ve Akyazı Belediyesinden Ormanparkta Yarışma

Dünya Oryantring günü kutlamaları çerçevesinde Akyazı Kuzuluk Orman parkta 24.05.2017 çarşamba günü saat 10:30 da Oryantring yarışması yapılacak.

Hardal Burger Akyazı
Dünya Oryantring günü kutlamaları çerçevesinde Akyazı Kuzuluk Orman parkta 24.05.2017 çarşamba günü saat 10:30 da Türkiye Oryantring Federasyonu Sakarya İl Temsilciliği ile Akyazı Belediyesinin ortaklaşa düzenleyeceği Sakarya Okullar Arası Oryantring yarışması yapılacak. Yarışmaya Sakarya genelindeki tüm okullar katılacak.
 
Oldukça eğlenceli, eğitici bir spor dalı olan ve kelime anlamı ile yön bulma anlamına gelen Oryantring sporu harita yardımı ile yön bulmayı içeren, zamana karşı yapılan bir spor. Farklı arazi koşullarında yapılabilse de, genellikle ormanlık arazide yapılması tercih edilmekte. Çoğu ülkede federasyonlar halinde örgütlenmiş ve belirli kurallar çerçevesinde gerçekleştirilen bu spor dalı Türkiye’de de oldukça yaygınlaştı. 
 
Sporu sevdirmek, gençlerimizi spora yöneltmek ve gençlerimize yönelik hem Kültürel hem de Sosyal aktiviteler ve etkinlikler düzenlemek adına Türkiye Oryantring federasyonu Sakarya İl temsilciliği ve Akyazı Belediyesiortaklaşa düzenledikleri organizasyon kapsamındaAkyazı Kuzuluk Orman parkta 24.05.2017 çarşamba günü saat 10.30 da Sakarya genelinde tüm okulların katılımı ile Dünya Oryantring günü kutlamaları çerçevesinde yarışma yapacak. Yarışmaya ev sahipliği yapacak olan Akyazı Belediyesi çeşitli ikramlar ve sürprizlerle yarışma günü için Orman Park’ta son hazırlıklarını tamamlıyor. 
Marmara Göz
Oryantring Federasyonu ve Akyazı Belediyesinden Ormanparkta Yarışma
Ürdüç
Oryantring Federasyonu ve Akyazı Belediyesinden Ormanparkta Yarışma

YORUM YAZ

ADINIZ SOYADINIZ:
YORUMUNUZ:
KDV düzenlemesiyle ilgili Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'ten açıklama
1 / 15
Murat Optik

YAZARLARIMIZ

   

EN ÇOK OKUNANLAR

EN ÇOK YORUMLANANLAR

AKYAZI HABER

Arşiv Haber Arama

Yasin Emlak