Çetinler Kereste İnşaat Akyazı
Akyazı Panjur

Öldüğü söylenen bebek evlatlık mı verildi

12-04-2018 13:00:45 - AKYAZI
Öldüğü söylenen bebek evlatlık mı verildi

Giresunlu kadın, Akyazı'da 32 yıl önce dünyaya getirdiği bebeğinin eski eşi tarafından kendisine öldüğü söylenip evlatlık verildiğini iddia etti

Lonca Doğalgaz
Akyazı'da 32 yıl önce dünyaya getirdiği bebeğinin eski eşi tarafından kendisine öldüğü söylenip evlatlık verildiğini iddia eden 7 çocuk annesi kadın, ,“Müge Anlı ile Tatlı Sert” programına katılarak gerçeği arıyor. 
 
Programa katılan Gülçin Baytar, hastanede çocuğunun öldüğünün kendisine söylendiğini ileri sürerek; "Hastanede bana 'çocuğun öldü' dediler. Ama ben ölmediğini biliyorum. Daha sonra hastanede yanımda olan Şefik (eski eşi) bana bunu itiraf ettiler. Oğlum olduğunu, avukat olduğunu biliyorum. Benim çocuğumu ne yaptıysalar onu söylesinler" dedi. 
 
Kadının eski eşi ise çocuğun evlatlık verildiği iddialarını yalanladı. Hastanede kendisine çocuğun öldüğünün söylendiğini belirten eski koca; " 'Çocuğunuz erken olduğu için, oksijeni yetersiz oldu. Kendine gelemedi. Çocuğunuz vefat etti.' dediler. Çocuk ne oldu? dedim. 'Devlet gömdü' dediler. İleri de başım ağrır diye bana çocuğun vefatıyla ilgili ölüm kağıdını verirmisiniz' diye ricada bulundum. Evraklarım evde yandı yok.,  oldu. Çocuğu belki yaşıyordur, belki de ölmüştür. Bunu ben bilemiyorum. Hastane yöneticilerinin anlattığını anlatıyorum.
Yasin Emlak

YORUM YAZ

ADINIZ SOYADINIZ:
YORUMUNUZ:
Sahillerde görev yapacak hayat timi bu zorlu parkurda seçiyor
1 / 15
İstanbul Outlet

YAZARLARIMIZ

   

EN ÇOK OKUNANLAR

EN ÇOK YORUMLANANLAR

AKYAZI HABER

Arşiv Haber Arama

HSK Temizlik Hizmetleri