İNOĞLU YAPI ÇELİK PREFABRİK YAPILAR
Toprak Turizm

Numan Kurtulmuş Sakarya'da

28-01-2022 12:47:13 - AKYAZI
Numan Kurtulmuş  Sakarya'da

Erenler’de gazetecilerle buluşan Kurtulmuş, ülke gündemine dair değerlendirmeler yaparak Yüce ve milletvekilleri ile Sakarya’yı konuştu.

Hardal Burger Akyazı
AK Parti Genel Başkanvekili Prof. Dr. Numan Kurtulmuş bir dizi ziyaret için Sakarya’ya geldi. Kurtulmuş’u Başkan Ekrem Yüce, milletvekilleri ve protokol üyeleri karşıladı. Erenler’de gazetecilerle buluşan Kurtulmuş, ülke gündemine dair değerlendirmeler yaparak Yüce ve milletvekilleri ile Sakarya’yı konuştu.
 
AK Parti Genel Başkanvekili Prof. Dr. Numan Kurtulmuş, bir dizi ziyaret için Sakarya’ya geldi. Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, AK Parti Yalova Milletvekili Ahmet Büyükgümüş, AK Parti Sakarya Milletvekilleri Çiğdem Atabek, Recep Uncuoğlu, AK Parti Sakarya İl Başkanı Yunus Tever ve şehir protokolünün karşıladığı Prof. Dr. Kurtulmuş ilk olarak gazetecilerle bir araya geldi.
 
Sakarya’yı konuştular
 
Burada ülke gündemine dair değerlendirmelerde bulunan Prof. Dr. Kurtulmuş, Başkan Yüce ve milletvekilleri ile Sakarya’yı konuştu. Şehirde tamamlanan, devam eden ve planlanan projeleri konuşan Prof. Dr. Kurtulmuş, gazetecilerin sorularını cevapladı. Kurtulmuş, Sakarya’nın AK Parti tecrübesiyle 20 yılda bambaşka bir kente dönüştüğünü ve sayısız hizmetle buluştuğunu ifade etti.
 
“Türkiye artık bölgesinde çok güçlü bir ülke”
 
Kurtulmuş, “Türkiye, artık bölgesinde çok güçlü bir ülke konumundadır. Bu gerilimlerin hiç birini ‘bizi ilgilendirmiyor’ diyerek kenara bırakamayız. Türkiye bu bölgelerde çatışmanın değil, devletlerin barış içerisinde müzakerelerle sorunlarını çözmesinden yanadır. Son günlerde yoğun kış şartlarının yaşandığı ülkemizin dört bir yanında yoğun bir süreç yaşadık. AK Parti belediyeciliğine yakışır bir şekilde mücadele ederek vatandaşlarımızın mağduriyet yaşamaması için gayret gösterdik. Biz sahadaydık, işimizin başında ve daima burada kalacağız” dedi. 
Güven Yapı
Numan Kurtulmuş  Sakarya'da
UB Group
Numan Kurtulmuş  Sakarya'da
Numan Kurtulmuş  Sakarya'da
Numan Kurtulmuş  Sakarya'da
Numan Kurtulmuş  Sakarya'da

YORUM YAZ

ADINIZ SOYADINIZ:
YORUMUNUZ:
Ekmek teknesi 2 yıl önce2022-01-30 00:21:17

Sakarya'da vekil yokmu ,ekreme kim oy verdiyse o düşünsün bize ne,sen bize ekmek alabiliyor musunuz fatura kira ödeyebiliyormusunuz onu sor,bu milletin derdi imam değil, EKMEK, ülkeyi İmam oğlu yonetmiyor

0
-0
Eyt li 2 yıl önce2022-01-28 21:54:40

Sonuç ne onu deyin bakalım iki kuruş zam yaptınız peşine dünya kadar zam geldi çiftçi daha bir torba gübre almadı bakalım seneye nasıl olacak daha iyi günlerimiz torpil işi artık sıradan lasti maalesef seçim yaklaştı mı gelirsiniz aynı kadrolar yeter artık bu zamana kadar sayın cumhurbaşkanımızın hürmetine oy verdik ama inanın oda yemiyor artık şahsım adına şuraya bak genel başkan gelmiş diğer AKP milletvekili ortada yok Sakarya ya olan hizmetler den bahsederken mega köy olan akyazı ya ne yaptın

0
-0
Kadir özmen 2 yıl önce2022-01-28 15:59:10

takım elbiseler giyilmiş saçlar taranmış kameralar karşısına geçilmiş 20 senedir aynı senaryo aynı yazar aynı makale.. bitmedi dimi daha bu ülke bu millet siz keyif çatın diye Sayım cumhurbaşkanına oy vermedi Sayın Recep Tayyip erdoğan olmasa sahi siz kimsiniz ne işe yararsınız kimin ne halde olduğuna bakarmısınız halkın dört bir yanını saran çakallar gırtlağımız basmış nefes aldırmıyor elektirik su doğalgaz marketler vs vs sizin derdiniz kamera karşısına geçmek tuturdunuz bir memleket meselesi.

2
-0
Emekli 2 yıl önce2022-01-28 13:22:16

Büyük bir ülke büyük bir ülkede Küçük lokmalara muhtaç bırakılanlar Büyük ülke büyük ülkede Bırakın büyük lokmaları ülkenin tüm imkanları kullananlar Ve emeklisini açlığa mahkum edip zam verdik diye hava atanlar Büyük ülke büyük ülkede elektrik ve doğalgaz faturalarını ödemeye zorlanirken aklımızla alay edip Avrupa'dan örnek gösterenler Avrupa'da kim sadece bir odasını iki odasının doğalgazıni yakıp aldığı ücretin üçte birini doğalgaz elektrik faturalarını ödüyor

2
-2
Aydoğan 2 yıl önce2022-01-28 12:53:06

İmar affı yeniden gelmesin size oy yok. Binlerce insanın evini mühürledi akp nasıl oy atalım.

0
-2
Kazada ölen genç toprağa verildi
1 / 15
Murat Optik

YAZARLARIMIZ

   

EN ÇOK OKUNANLAR

EN ÇOK YORUMLANANLAR

AKYAZI HABER

Arşiv Haber Arama

Yakıcı Garden