Aydın Metal
Çetinler Kereste İnşaat Akyazı
Batakköylü Düğün Salonu

Naim Yolcu'dan ikinci tur mesajı

19-05-2023 21:12:23 - AKYAZI
Naim Yolcu'dan ikinci tur mesajı

Hardal Burger Akyazı
Cumhur İttifakı bileşenleri; AK Parti, Milliyetçi Hareket Partisi, Yeniden Refah Partisi ve Büyük Birlik Partisi Akyazı İlçe Başkanları, Cumhurbaşkanlığı seçiminin ikinci turu için biraraya geldi.
 
DÜNYA'NIN GÖZÜ BU SEÇİMDE
 
Akyazı Büyük Birlik Partisi (BBP) İlçe Başkanı Naim Yolcu, Akyazı Haber muhabirine; "Bugün toplanmamızın sebebi Cumhur İttifakı bileşenleri, ilçe başkanları olarak, malumunuz 28 Mayıs'ta tekrardan Cumhurbaşkanlığı seçimimiz olacak ülkemiz de, bu seçim çok önemli sadece ülkemiz için değil bütün dünyanın gözü bu seçimde, Cumhurbaşkanlığı seçiminde. Bizde hep beraber birlik beraberlik içinde, Cumhur İttifakı İlçe Başkanları, İlçe Yönetimi, Gençlik kollarımızla hep beraber inşallah 28 Mayıs'ta bütün dünyaya Recep Tayyip Erdoğan'ı bir kez daha Cumhurbaşkanı seçtiğimizi duyaracağız. Bunu da hep beraber başaracağız, hep beraber sevineceğiz. 
 
DEMOKRASİNİN EN GÜZEL İŞLEDİĞİ ÜLKENİN ÖRNEĞİNİ YAŞATACAĞIZ
 
Şu ana kadar seçim sürecinde olumsuz ülkemizin genelinde hiç bir şey olmadı, inşallah bu süreçte son kalan günlerimizde de son haftaya giriyoruz artık burada da en ufak sıkıntı yaşamadan, yaşatmadan tamamen ülkemizin güzelliğini demokrasiye en uygun ülkenin, demokrasinin en güzel işlediği ülkenin örneğini yaşatarak bütün dünyaya Cumhurbaşkanı adayımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ı bu süreçte hep beraber inşallah tekrar seçeceğiz" ifadelerini kullandı. 
 
Marmara Göz
Naim Yolcu'dan ikinci tur mesajı
Marmara Göz
Naim Yolcu'dan ikinci tur mesajı

YORUM YAZ

ADINIZ SOYADINIZ:
YORUMUNUZ:
Makam aracı kullanmayan belediye başkanı işe otobüsle gidiyor
1 / 15
İstanbul Outlet

YAZARLARIMIZ

   

EN ÇOK OKUNANLAR

EN ÇOK YORUMLANANLAR

AKYAZI HABER

Arşiv Haber Arama

Networks