Çetinler Kereste İnşaat Akyazı
Batakköylü Düğün Salonu

Murat Torun Akyazı Kent Konseyi Gençlik Kolları Başkanı Oldu

03-01-2018 17:33:46 - AKYAZI
Murat Torun Akyazı Kent Konseyi Gençlik Kolları Başkanı Oldu

Torun 2 yıl boyunca Kent konseyi gençlik kolları başkanlığı görevini yürütecek.

Özgür Adımlar
Milli Birlik ve Düşünce Derneği Akyazı İlçe Teşkilatı Gençlik Kolu Başkan yardımcısı Özel Başarı Lisesi öğrencisi Murat Torun büyük bir oy farkı ile Akyazı Belediyesi Kent konseyi başkanı oldu.
 
İlk Tebrik ilçe Başkanı İbrahim Keleşten sonra Akyazı İlçe Müftüsü İzzet ŞENER’den Geldi.
 
Keleş yaptığı açıklamada “Biz Gençlik Hareketiyiz” dedi ve ekledi. Akyazı’nın milli bir derneğiyiz, gençlerimizle ilişkilerimiz güzel ve istikrarlı bir şekilde devam ediyor. Amacımız ve gayemiz gençlerin büyük zaferler elde edebileceğini göstermek ve içlerinde ki manevi potansiyeli hissetmelerini sağlamaktır. Örnek aldığımız dedemiz; Fatih Sultan Mehmet, nasıl ki 20 yaşında İstanbul’u fethettiyse bu istikrar ve azimle bizde gençlerimize devletimizin bekası için mücadele ruhu aşılamak istiyoruz. Devletimiz yeni sistemle beraber 18 yaşında bir gencimize meclise girme hakkı veriyor. Derneğimiz bir yılda büyük projelere imza attı ve bundan sonrada yeni projelerle gümbür gümbür geleceğiz. 2018 yılında yoğun bir çalışma programı bizi bekliyor. İlk hedefimiz Akyazı belediyesi meclisine ahlaklı, kültürlü ve çalışkan bir 18 yaşında gencimizi sokmak. Aynı zamanda gençlere yönelik bir diğer hedefimiz; Akyazı’mızın mahallelerinde en az 2 tane genç muhtar adayımızı muhtar yapmak. Sonuç olarak Milli Birlik ve Düşünce Derneği olarak amacımız ve gayemiz gençlerimizin nelere vakıf olabileceklerini göstermektir.
 
İlçe Müftüsü Şener, “ geldiğim günden beri dernek faaliyetlerini yakından takip ediyorum. İstikrarlı ve istekli bir şekilde çalışma sürdürüyorlar. Gençlerimiz bizim yarınlarımızdır. İlçemizdeki kırmızıçizgileri belli olan bir dernek, gençlere yönelik çalışmalarını tebrik ediyorum. Gençlerimize baktığımızda hepsi birbirinden değerli ve başarılı çocuklar. Biz derneğimize desteği sürdürüyoruz sürdürmeye de devam edeceğiz. Yapmış oldukları projeler ve başarılar ortada. “Akyazı Gençlik Buluşması” programı da yoğun ilgi görüyor. Dernek ve diğer STK’larla beraber halkımızın katkılarıyla yatsı namazlarımız cuma namazı gibi dolup taşacağına inancım tamdır. Gençlerin önünü açıp onlara şans vermemiz gerekiyor, onlar yapacakları çalışmalarda büyük başarılar elde edeceklerini göstereceklerdir. Kent Konseyi başkanlığını kazanan Murat Torun kardeşimi tebrik ederim. Aynı zaman da, İlçe başkanı İbrahim Keleş başta olmak üzere dernekteki bütün kardeşlerimizi cani gönülden tebrik ederim. Murat Torun’un sürdüreceği başkanlık görevinde hepimizin katkılarıyla büyük başarılar elde edeceğine inancım tamdır.” dedi.
 
Murat Torun “ Değerli arkadaşlarım elimden geldiği sürece sizlerin sorunlarına çözüm üretmeye söz veriyorum. yarınların geleceği bizler gençliğimize ilelebet sahip çıkacağız hep birlikte güzel bir gelecek için çalışacağız milli birlik ve düşünce derneği gençlik kolu başkan yardımcılığına beni getiren başta ilçe başkanım İbrahim Keleş beye ve değerli dernek temsilcilerimize kent konseyi genel başkanı sayın Hasan Akcan ve yönetimine bana bu göreve layık gören siz değerli arkadaşlarıma teşekkür ederim. Rabbim çıkmış olduğumuz bu yolda yar ve yardımcımız olsun Allah’a emanet olun dedi.
 
Güven Yapı
Murat Torun Akyazı Kent Konseyi Gençlik Kolları Başkanı Oldu
Ürdüç
Murat Torun Akyazı Kent Konseyi Gençlik Kolları Başkanı Oldu

YORUM YAZ

ADINIZ SOYADINIZ:
YORUMUNUZ:
Restoranı kurşunladılar
1 / 15
BELLONA

YAZARLARIMIZ

   

EN ÇOK OKUNANLAR

EN ÇOK YORUMLANANLAR

AKYAZI HABER

Arşiv Haber Arama

Turgay Usta (Akgün Restoran)